Regija
U POVODU MEĐUNARODNOG DANA VOLONTERA

Udruga "Vretenac" dobila Državnu nagradu za volontiranje u 2018.
Objavljeno 7. prosinca, 2018.
SLATINA - U povodu obilježavanja Međunarodnog dana volontera, u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku održana je svečana sjednica Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva i dodjela Državne nagrade za volontiranje u 2018. godini. To je najviše priznanje koje RH dodjeljuje za volontiranje, doprinos promicanju volonterstva i razvijanju volonterskih aktivnosti. Predsjednica Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva Nives Ivelja predstavila je dobitnike Državne nagrade u 2018. godini. Njih je uručio pomoćnik ministrice za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Ivica Bošnjak. Udruga osoba s inteletualnim teškoćama "Vretenac" Slatina jedna je od tri udruge koje su na području Hrvatske nominirane za to priznanje.


– Za godinu dana rada te udruge i više od 1200 volonterskih sati, ovo je potvrda i zahvala svim volonterima Udruge "Vretenac" da vrijeme koje su nesebično darovali čini našu udrugu prepoznatljivom i izvan naše Županije - rekla nam je predsjednica udruge "Vretenac" Patricija Karaman.


Udrugu "Vretenac" na dodjeli Državne nagrade za volontiranje predstavljali su Patricija Karaman, Julijana Pavlešić, Jelica Hržina i Matej Teglović.
Predsjednica Karaman ovim je putem još jednom svim volonterima, a posebno volonterima Udruge "Vretenac", čestitala njihov dan. P.Ž.
Možda ste propustili...

ODJEK IZBORA NA LOKALNOJ RAZINI

Nikolić: Morat će biti bolja suradnja

ULAGANJE OD 570.000 EURA

Nove prostorije za NK Šipovac

Najčitanije iz rubrike