Kultura
PREDSTAVA "KAKO MISLIŠ MENE NEMA?!" TEATRA EXIT

Čak dvije od šest nagrada u Nikšiću?
Objavljeno 6. prosinca, 2018.
Dodjelom nagrada zatvoren je XV. međunarodni festival glumca u Nikšiću, a čak dvije od ukupno šest nagrada osvojili su Amar Bukvić i Filip Juričić za predstavu Kako misliš mene nema?!, u režiji Ivice Boban. Grand prix za najbolju mušku ulogu dobio je Bukvić, a predstavi je pripao i Grand prix za najbolji partnerski odnos na sceni.
- Posebno mi je drago što sam s Filipom dobio nagradu u Crnoj Gori, uz koju me vežu lijepe uspomene jer sam ovdje snimao seriju Božićni ustanak. Nagrade su vjetar u leđa glumcu i daju mu samopouzdanje da i dalje može kreativno stvarati. Nagradu za najboljeg glumca ne bih mogao dobiti bez Filipa i cijelog autorskog tima - kaže Bukvić.
Popis dosad osvojenih nagrada za ovu predstavu:
Nagrada hrvatskog glumišta: A. Bukvić 2007. za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 28 godina;
31. dani satire: A. Bukvić i F. Juričić - dobitnici ravnopravnih glumačkih nagrada Zlatni smijeh 2007.
Zlatni lav: A. Bukvić i F. Juričić - nagrada za najbolje glumce 8. međunarodnog festivala komornog teatra u Umagu 2007.
Mostarska liska: Velika mostarska liska publike za najbolju predstavu u cjelini 2009.; A. Bukvić i F. Juričić - Velika mostarska liska za najboljeg glumca.
Festival mladog glumca: A. Bukvić i F. Juričić - jednoglasna posebna nagrada žirija za inventivnost i maštovitost u razradi likova i odličan primjer angažiranog teatra - Banja Luka 2009. N.Vek. 
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana