TvObzor
ANIMIRANI HIT "SPIDER-MAN: NOVI SVIJET"

Hrvatske zvijezde u novom Marvelovu filmu
Objavljeno 7. prosinca, 2018.

Za potrebe sinkronizacije animiranog filma “Spider-Man: Novi svijet”, koji se u kinima počinje prikazivati od 13. prosinca, okupljena je cijela plejada vrhunskih hrvatskih glumaca, voditelja, glazbenika, ali i youtubera, koji će svojim glasovima i glumačkim izvedbama ovaj animirani hit, osim starijoj ekipi, približiti i nešto mlađoj publici. Tarik Filipović, Goran Grgić, Adnan Prohić, Nina Violić, Ivan Šarić, Željko Bebek, Miroslav Ćiro Blažević, Ana Begić, Anja Nigović, Zoran Pribičević, Ozren Grabarić, Marko Cindrić… samo su neka od imena koja su zaslužna za hrvatsku sinkronizaciju filma, a zbog njihove fantastične izvedbe i oni malo stariji će sigurno poželjeti pogledati upravo ovu animiranu verziju filma.

Ova hrvatska ekipa glumaca u svojim animiranim likovima garantira vrhunsku akciju i odličan humor. Svaki je glumac bitan jer u ovom Spider-Man svijetu Spider-Man više nije soloigrač i ovaj put više njih nosi masku. Spremite se na veliko iznenađenje.

Osim sinkronizirane verzije gledatelji će imati priliku na redovitom kinoprogramu gledati i originalnu (titlanu) verziju filma. Iza američke sinkronizacije stoji također impozantan popis imena kao što su Nicolas Cage, Jake Johnson, Mahershala Ali, Hailee Steinfeld…

Najpoznatiji čovjek pauk, u svim svojim verzijama i oblicima, ovog prosinca upleće nas u potpuno novu paukovu mrežu i uvodi u posve novi svijet u kojem će se sve ono što smo mislili da znamo o ovom omiljenom Marvelovu junaku pokazati zabludom.

U novu Spider-Man priču uvodi nas tinejdžer iz Brooklyna – Miles Morales, koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spider-Man svijeta, ali i da – nije sam. Milesu bi mogli pozavidjeti mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja na svijetu koji ga podučava, ni manje ni više nego, spašavanju svijeta. Ali stvari nisu kakvima se čine, a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku. Ova nova Spider-Man priča natjerat će vas da preispitate sve što ste do sada znali o Peteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spider-Mana. Odgovore na sva pitanja gledatelji će dobiti 13. prosinca, kada film dolazi u domaća kina.

Phil Lord i Christopher Miller, kreativni umovi koji stoje iza hitova Lego film i 21 Jump Street, svoju kreativnost i jedinstveni talent unose u novog animiranog Spider-Mana, no sa svježom vizijom za istu, ali istovremeno i posve drukčiju, revolucionarnu priču koja će zateći fanove. (N.K.)
Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike