Novosti
TIJEKOM UTAKMICE

Struju “isključila” mačka u trafostanici
Objavljeno 5. prosinca, 2018.
Stanovnici većeg dijela Sjenjaka, Divaltove i nekih okolnih manjih ulica, koji jučer nisu bili u Gradskom vrtu, a već su susret između Osijeka i Hajduka pratili na televizorima, nisu uspjeli vidjeti slavlje Bijelo-plavih na kraju utakmice i to, kako se čini, radi jedne - mačke!


Taj je dio grada, naime, prema riječima jednog stanovnika Sjenjaka, danas na oko 25 minuta ostao bez struje. Kako doznajemo u HEP Elektroprivredi, razlog je ulazak mačke u trafostanicu. Naime, u trenutku kad je ušla u trafostanicu, kako doznajemo, izazvala je prekid kabela između dvije trafostanice, zbog čega je došlo do nestanka električne energije. Djelatnici HEP-a odmah su izišli na teren te utvrdili i riješili problem, a struja je došla nešto poslije 19 sati. Dodajmo tome da je na trenutak struje nestalo i u samom središtu grada.
Podsjetimo, posljednji je put Osijek doživio veći nestanak struje 24. kolovoza. Tada je eksplodirala trafostanica u Šarengradskog ulici, zbog čega je velik dio grada ostao bez električne energije, a dio stanovnika nije struje imao cijelu noć. Inače, kako neslužbeno doznajemo, mačka, nažalost, nije preživjela strujni udar. M. Mihelić
Možda ste propustili...

NOSITELJ LISTE HDZ-A U 4. IZBORNOJ JEDINICI IVAN ANUŠIĆ

Optimizam za 4. izbornu jedinicu

RAST ZA 12,2 POSTO U ODNOSU PREMA SIJEČNJU 2023.

Prosječna plaća u Zagrebu 1409 eura