Osijek
OPĆINA BILJE

Podjela stipendija svim učenicima i studentima
Objavljeno 6. prosinca, 2018.
Odlična vijest za učenike i studente iz Općine Bilje koja tradicionalno dodjeljuje najviše stupendija svojim mladim stanovnicima kao potporu za školovanje i karijeru. Općinski načelnik općine Bilje Željko Cickaj raspisao je natječaj za školsku 2018./2019. te će dodijeliti petnaest učeničkih stipendija u visini od 400 kuna mjesečno.

Pravo sudjelovanja imaju učenici drugog, trećeg i četvrtog razreda srednje škole, koji nisu korisnici neke druge stipendije ili učeničkog kredita, državljani Hrvatske s prebivalištem u općini Bilje i koji se školuju u Hrvatskoj s najmanje vrlo dobrim prosjekom ocjena prethodne godine i da nisu ponavljali godinu.

Dodijelit će se i sedam učeničkih stipendija u visini od 400 kuna mjesečno za deficitarna zanimanja: zidar, tesar, vozač motornih vozila, limar, stolar dimnjačar i vodoinstalater.

Za akademsku 2018./2019. dodijelit će se stipendije svim redovitim studentima prve godine studija, kojima je to prvi upis u prvu godinu studija, u iznosu od 400 kuna, te svim redovitim studentima viših godina studija u iznosu od 800 kuna mjesečno.

Također, Općina Bilje raspisala je javni natječaj i za dodjelu stipendija studentima slabijeg imovinskog stanja. Naime, za akademsku 2018./2019. dodjeljuju i pet studentskih stipendija studentima druge i viših godina studija s područja općine Bilje u visini od 500 kuna mjesečno. Detaljnije se informacije mogu dobiti u Općini Bilje i na njihovim internetskim stranicama www.bilje.hr.D.Pejić 4
Možda ste propustili...

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije

Najčitanije iz rubrike