Mozaik
DESETOMINUTNI URADAK

Objavljen je ULTRA Europe 2018 Aftermovie
Objavljeno 5. prosinca, 2018.

Objavljen je najiščekivaniji desetominutni uradak, ULTRA Europe 2018 Aftermovie, na koji se čekalo od sredine srpnja. Najljepši, najemotivniji i najspektakularniji kadrovi, pod redateljskom palicom svjetskih majstora produkcije Final Kida, pričaju priču o jedinstvenom destinacijskom festivalu koji je promijenio sliku Hrvatske i sliku glazbene industrije, a od danas ga premijerno može pogledati cijeli svijet. Video je nastao nakon više od dva mjeseca rada s više od 150 sati snimljenog materijala.

Film započinje atraktivnim kadrovima jadranske obale i otoka, a potom nas vodi na zanimljivo putovanje kroz sve festivalske lokacije. Emotivna priča koja će brojnim fanovima probuditi sjećanja na jedan od najboljih provoda u životu, ispričana je kroz šest hrvatskih modela, atraktivne Splićanke i Splićane, koji su u suradnji sa snimateljskim timom pokazali sve ljepote i svu čaroliju koja se događa za vrijeme festivala ULTRA Europe. Podsjećamo, Poljud je u svom šestom zidanju otvorio vrata za gotovo sto tisuća posjetitelja koji su pristigli iz više od 140 zemalja svijeta, a za njih su svirali samo oni najveći – The Chainsmokers, Marshmello, David Guetta, Armin van Buuren, Carl Cox, Steve Aoki, Afrojack te brojni drugi. Nakon spektakularnih prizora prepunog travnjaka i vatrometa iznad velike centralne pozornice, kadrovi nas vode i na pozornicu RESISTANCE, ali i veličanstvene partyje na Braču, Hvaru i Visu. Singlovi Paradise u produkciji Nickyja Romera i Deniza Koyua, Like That Thomasa Newsona i Sama Voida, Tenderlove Dannica, No Love Low Steppa i Ayak,  Bipolar Star Oliviera Giacomotta i singl Tiesta i Zaxxa Affliction odabrani su kao savršena filmska glazbena kulisa.

Nova sedmodnevna ULTRA glazbena avantura očekuje nas od 11. do 17. srpnja 2019. godine i kreće u Splitu, a nakon Brača i Hvara završava na Visu. Uskoro će biti objavljena i imena prvih izvođača, a organizatori najavljuju i brojna druga iznenađenja i pogodnosti kako bi sedmo izdanje bilo još bolje i spektakularnije. Sve novosti o festivalu ULTRA Europe mogu se pronaći na službenoj web stranici, službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.T.K.

Najčitanije iz rubrike