Osijek
AGENCIJA ZA MALO GOSPODARSTVO, INOVACIJE I INVESTICIJE

U Vikarijatu radionica “Prilike i izazovi”
Objavljeno 5. prosinca, 2018.
Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizira informativnu radionicu "Pametna proizvodnja: Prilike i izazovi", u četvrtak, 6. prosinca, u 12 sati, u Vikarijatu, J. J. Strossmayera 58.

Program radionice namijenjen je subjektima malog gospodarstva (mikro, malim i srednjim tvrtkama) radi informiranja o pametnoj proizvodnji te ostalih pametnih rješenja hrvatskih poduzetnika u sklopu projekta Smart Factory Hub. Ovaj projekt usmjeren je na tehnološki specijalizirane poduzetnike u prerađivačkoj industriji. Takvi proizvođači suočeni su sa znatnim problemima povećanja kapaciteta proizvodnje u niskobudžetnim gospodarstvima te povećanom razinom sofisticiranosti lanaca opskrbe u visokobudžetnim gospodarstvima. Upravo lean proizvodni proces i pametna proizvodnja mogu znatno povećati učinkovitost snižavanjem troškova, ispravnim radom i efikasnijom raspodjelom vremena ukupne proizvodnje, uključujući rad strojeva, linija i ljudi.

Ovo je ujedno druga radionica u okviru projekta Dani HAMAG-BICRO-a, a samo događanje uvodnim će riječima otvoriti Mario Turalija, član Uprave HAMAG-BICRO-a.I.A.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana