Osijek
DJEČJI VRTIĆ OSIJEK

Upisi u predškolu provode
se od 10. do 21. prosinca
Objavljeno 4. prosinca, 2018.
Naknadne zahtjeve za upis u program predškole nećemo moći uvažiti, ističe Štambuk Čabaj

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Osijek upućuje javni poziv za upis djece u program predškole za djecu rođenu od 1. travnja 2012. do 31. ožujka 2013. Pozivaju se roditelji djece koja do sada nisu bila obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja na upis djece u program predškole.

Program u trajanju od 250 sati provodit će se od 4. veljače do 4. travnja 2019. u podcentrima Radost (Zagrebačka 10), Maslačak (Velaluška bb), Jaglenac (Krstova 99a), Josipovac (M. Marulića 18a) i Zvončić (Ulica Grada Vukovara 2a, Čepin).

"Zbog organizacije rada programa predškole, molimo roditelje da na vrijeme obave upis djeteta. Iz navedenih razloga naknadne zahtjeve za upis u program predškole nećemo moći uvažiti", poručuje ravnateljica Dječjeg vrtića Osijek, Marija Štambuk Čabaj.

Roditelji djecu mogu u program predškole upisati od 10. do 21. prosinca 2018. u Upravnoj zgradi Dječjeg vrtića Osijek (Vij. Ivana Meštrovića 7, 1. kat, radnim danom od 8 do 11 sati. Tom je prilikom potrebno priložiti sljedeću dokumentaciju: presliku izvoda iz matične knjige rođenih ili rodni list za dijete, preslike osobnih iskaznica roditelja, nalaz i mišljenje prvostupanjskog tijela vještačenja (Centar za socijalnu skrb) o postojanju teškoća u razvoju, liječničku potvrdu i iskaznicu imunizacije, te ispunjen zahtjev za upis djeteta i inicijalni upitnik koji se može preuzeti na internetskoj stranici Dječjeg vrtića Osijek www.vrticiosijek.hr

Lani, u pedagoškoj godini 2017./2018., u program predškole pod kapom Dječjeg vrtića Osijek bilo je uključeno ukupno 115 predškolaca raspoređenih u pet vrtića i šest skupina. Najveći je interes za predškolu bio u Čepinu, gdje su za mališane formirane čak dvije predškolske skupine - jedna u vrtiću Zvončić, a druga u Osnovnoj školi Miroslava Krleže, koja je za ovu priliku svojim budućim učenicima ustupila prostor.

Ivana Solar
Marija Štambuk Čabaj

ravnateljica Dječjeg vrtića Osijek

REDOVITI ĆE UPISI U 2019. GODINI POČETI VEĆ U OŽUJKU

Ravnateljica Dječjeg vrtića Osijek, Marija Štambuk Čabaj, najavljuje i kako će se upisi u redovite programe za iduću pedagošku godinu - 2019./2020. održati u drugom terminu - umjesto u svibnju, već u ožujku! Sve zbog bolje organizacije i stvaranja učinkovitijeg sustava rada.

“Proces upisa u redovite programe traje dva mjeseca, pa kada na red dođu roditeljski sastanci, mnogo ljudi ne dođe jer su već na godišnjim odmorima. Uz to, nakon što upisi završe, potrebno je osigurati dovoljno vremena za planiranje skupina i raspisavanje natječaja za zapošljavanje odgojiteljica”, kaže Štambuk Čabaj.
Najčitanije iz rubrike