Sport
PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Vinkovčani prekinuli niz poraza
Objavljeno 3. prosinca, 2018.
Nakon tri poraza u nizu rukometaši vinkovačkog kluba Spačva Vinkovci ostvarili su konačno pobjedu u Premijer ligi. Četvrtu pobjedu u ovoj sezonu ostvarili su u Vinkovcima protiv Umaga, koji je do ovoga kola bio na drugom mjestu s 13 osvojenih bodova i u ovom je susretu slovio za favorita. Međutim, rukometaši Spačve pokazali su kako su ipak momčad za puno više nego što to trenutni položaj na tablici pokazuje, a do ovoga susreta bili su pretposljednji. Momčad Josipa Mečića je u sedmoj minuti imala plus tri (4:1) pogotka prednosti, koja su održavali do sredine prvog poluvremena. Do kraja poluvremena umaški su rukometaši pokazali zašto su bili pri vrhu ljestvice, jer su rezultat preokrenuli u svoju korist i na odmor otišli s pogotkom prednosti (13:12). U nastavak susreta bolje ulaze Umažani koji do sredine drugog poluvremena imaju i do tri pogotka prednosti. Ipak Vinkovčani do kraja susreta prebacuju u "višu brzinu" i do isteka 60. minute preokreću rezultat u svoju korist i zaključuju susret s "plus tri" u svoju korist. A. Grgić

 
SPAČVA       25 (12)
UMAG           22 (13)

VINKOVCI - SD OŠ B. Kašića. Gledatelja 400. Suci: Igor Hunjadi i Marijo Zečević (oba iz Zagreba). Nadzornik: Gordan Vukušić (Zagreb).

SPAČVA-VINKOVCI: Stojanović, Jurić, Maroš, Mažurana 3, Koncul, Ilić, Šaravanja 1, Vukušić 1, Antunović, Raguž 4(1), Mihaljević 1, Domag. Smojver 7(2), Bolanča, Božić 6, Dominik Smojver 2, Ereš.

UMAG: Vončina, Buvinić, Lakić, Maros, Horozović 1, Bošnjak 4, Ružić, Maršan 3, Severac 7, Milinković, Gorbunovs, Kolar 3, Sinčić 4(1).

TRENER: Boris Lisica.SEDMERCI: Spačva-Vinkovci 5(5), Umag 2(1); ISKLJUČENJA: Spačva-Vinkovci 6 minuta (Raguž, Božić 4), Umag 4 minute (Maršan, Gorbunovs).
Najčitanije iz rubrike