Ekonomija
NAGRADA

Vinima Belje “Bijeli grozd” za najbolju turističku ponudu
Objavljeno 30. studenog, 2018.
Vina Belje imaju najbolju turističku ponudu u Slavoniji i Podunavlju, koja uključuje najljepšu vinsku cestu u Hrvatskoj, suvremenu vinariju s turističkim prijamnim centrom smještenu u vinogradima te stari podrum iz 1526. godine s hrastovim bačvama, bogatom vinskom arhivom, kušaonicom vina i vinotekom. Odlučili su tako brojni posjetitelji ovih reprezentativnih zdanja i objekata, kojih je iz godine u godinu sve više, pa nije čudo što Belje postaje sve važniji kamenčić u mozaiku slavonsko-baranjskog kontinentalnog turizma.
- Vina Belje zahvaljuju svim posjetiteljima koji su nas odabrali za najbolju vinsku turističku destinaciju u našoj regiji, dva puta u posljednje tri godine. Za nas je to daljnji poticaj za razvoj i suradnju s našim partnerima iz Baranje i regije kako bismo ponudili zanimljivu i autentičnu ponudu za domaće i strane goste - istaknula je Ljiljana Vajda-Mlinaček, direktorica Sektora marketinga, turizma i korporativnih komunikacija u Belju. Svečana dodjela nagrada "Bijeli grozd" za najbolje vinarije s turističkog aspekta održana je u zagrebačkom hotelu Esplanade. Ovu je nagradu prije šest godina utemeljila udruga za kulturu stola G.E.T., a misija projekta je istaknuti one koji se najviše trude i rade, nagraditi ih za njihov uspjeh i dati svim dionicima u turizmu poticaj za dodatni rast i razvoj kvalitete cjelokupne turističke ponude vezane uz gastronomiju i enologiju. U izboru najboljih vinskih turističkih destinacija sudjelovali su posjetitelji koji su ih odabrali zbog vlastitog nezaboravnog doživljaja i iskustva.
Uz osvajanje prestižne nagrade "Bijeli grozd", Vina Belje proteklog su vikenda sudjelovala i na festivalu Vino.com, najvažnijoj vinskoj manifestaciji u Hrvatskoj, a na kojoj sudjeluju od samih početaka.
- Ove je godine sudjelovanje prošireno i na suradnju na humanitarnom projektu za prikupljanje sredstava za onkološke bolesnike s udrugom PINK life i festivalom Vino.com - kaže Vajda-Mlinaček. Ivica Getto
Uz osvajanje nagrade “Bijeli grozd”, Vina Belje sudjelovala su i na festivalu Vino.com.
1526.

godine sagrađen je stari beljski podrum s hrastovim bačvama, bogatom vinskom arhivom, kušaonicom vina i vinotekom
Možda ste propustili...

PROGNOZE TRANSFORMACIJA KRIZE SE NIŽU JEDNA ZA DRUGOM I NE NAZIRE IM SE KRAJ

Zašto će se neke tvrtke u idućih šest godina ili spasiti ili uništiti?

NA KOCKI IM JE KONKURENTNOST I RAST

Europske banke zahtijevaju status strateškog sektora

Najčitanije iz rubrike