Tehno
NOKIA 7.1 STIGAO U HRVATSKU

Fantastičan telefon koji fino leži u vašoj ruci, ili u džepu
Objavljeno 30. studenog, 2018.
HMD Global objavio je kako je telefon Nokia 7.1. dostupan u Hrvatskoj po cijeni od 2999 kn za inačicu 4GB/64GB, u maloprodajnoj mreži te kod operatera.


Tomislav Himbele, HMD Global, kaže: „Svjesni smo da naši korisnici u Hrvatskoj uživaju stvarati video i gledati sadržaj na svojim pametnim telefonima. Zato nam je bilo izuzetno bitno objediniti ZEISS optiku i PureDisplay tehnologiju u svestrani uređaj koji nudi superiorni doživljaj uživanja u sadržaju, bez obzira na to snimate li fotografije za svoje društvene mreže ili gledate najnoviju epizodu serije na svom omiljenom streaming servisu.


ZEISS optika omogućava fanovima da iskoriste sve prednosti brzog autofokusa i zabilježe nevjerojatne HDR fotografije. Uzbuđeni smo što svojim fanovima u Hrvatskoj možemo predstaviti jedan ovako impresivan uređaj“.


Nokia 7.1. je prvi Nokia pametni telefon koji dolazi s PureDisplay tehnologijom zaslona za superiorni doživljaj uz HDR kvalitetu zabave. Uz YouTube koji danas podržava HDR sadržaj, baš kao i Netflix i Amazon Prime, doživljaj gledanja videozapisa podiže se na novu razinu uz veći kontrast i kristalnu čistoću, otkrivajući sve detalje bez obzira na to nalazite li se u svjetlijim ili tamnijim uvjetima, uz fantastične izražajne boje. Uključuje podršku za HDR10, što će podići vaše videozapise na novu razinu i viši kontrast (1,000,000:1 dinamički raspon kontrasta) uz veću jasnoću.


U telefonu Nokia 7.1. dizajn se susreće s vrhunskom izradom i pruža kvalitetu, premium materijale i izradu koju očekujete od Nokia pametnog telefona. Primijenivši dizajn tehnike koje se koriste u draguljarstvu i izradi vrhunskih satova, Nokia 7.1. nudi estetski ugodan kontrast različitih obrada metala koje se glatko spajaju u prekrasne detalje. Jedinstvena igra boja koja se postiže korištenjem loma svjetla u staklu postiže duboke, bogate i neutralne boje koje hvataju svjetlost i dubinu. Nokia 7.1. odiše majstorskom izradom završnih detalja kao što je dvostruko anodiziran, precizno rezan aluminij obojenih rubova.


Nokia 7.1. doima se većom no što jest kako bi vam pružila fantastičan telefon koji fino leži u vašoj ruci, ili u džepu. Dojam čvrstoće prožima ovaj telefon, sve zahvaljujući okviru od aluminija serije 6000 koji je u sredini od ljevenog metala.


Uz HDR fotografiju ova kamera snima sjajne, kristalno čiste snimke, što je čini idealnom za bilježenje trenutaka i dijeljenje uspomena s prijateljima i pratiteljima.


Nokia 7.1. tri će godine primati redovna mjesečna sigurnosna ažuriranja, uz dvije godine ažuriranja operativnog sustava, što je zajamčeno Android One programom. Uz to, Google Play protect skenira sve aplikacije u telefonu kako bi bile sigurne od malwarea.M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike