Dome slatki dome
NAJTIŠI USISAVAČ

Klizi svim površinama
Objavljeno 22. studenog, 2018.
Čist dom treba snažnog saveznika - Rowenta Silence Force usisavač je jednostavan za rukovanje i pomaže vam da imate savršene rezultate, bilo na mekanom vunenom tepihu u dječjoj sobi, ili pak parketu u dnevnoj sobi.Najsuvremenija tehnologija novog EffiTech motora proizvodi krajnju energetsku učinkovitost zahvaljujući usisavanju veće količine prašine uz manju potrošnju energije.Zaboravite od sada na one beskrajno duge sate usisavanja s kojim ste maltretirali cijelu zgradu. Silence Force inovativno je rješenje za čišćenje bilo koje vrste površine u kratkom vremenu, ali s naglaskom da to čini u potpunoj tišini.

S izuzetnim energetskim ocjenama, uključujući onu za najbolje usisavanje prašine, ovaj usisavač ima potpuno novu visokoučinkovitu usisnu četku s 2-položaja, za rezultate čišćenja i bez napora na bilo kojoj površini.

Uživajte u niskoj razini buke od samo 66 decibela, što je razina tišine adekvatna razgovoru između dviju prijateljica koje razgovaraju o najnovijim trendovima ljepote. Model RO 7485 izuzetno je bogato opremljen nastavcima i četkama. Ako kupite bilo koji usisivač Rowenta s oznakom energetske učinkovitosti 4A i više do 31.prosinca, osim dvije godine jamstva, možete dobiti još tri godine produljenog jamstva. J.Kn.
Možda ste propustili...

OPLEMENJIVANJE VRTA BILJKAMA

Skladna okućnica puna cvijeća

GEALAN SLAVI 50. OBLJETNICU

Moderni i kvalitetni sustavi današnjice

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ORNITOLOŠKO PRVENSTVO U POREČU

Dražen Dokletal najuspješniji osječki izlagač

2

PRIČA O KREVETU

Drveni stilski krevet je vječan

3

USKLAĐIVANJE BOJA S JELIMA

Kako božićnu večeru učiniti još intimnijom?