Mozaik
OD SRIJEDE U SERIJI “NA GRANICI” NOVE TV

Osječanka Sara
Moser glumi načelnicu
Objavljeno 20. studenog, 2018.
Već ove srijede, u ulozi oštre načelnice Željke u popularnoj seriji ‘‘Na granici‘‘, vidjet ćemo osječku glumicu Saru Moser.

- Željka dolazi u Lokvicu kao nova načelnica PU Lokvica. Njezin je zadatak uvesti reda tamo gdje ga nema te je samim time u sukobu s velikom većinom. Ono što nju, kao načelnicu, razlikuje od Marka je to što je ona uistinu profesionalna, ambiciozna karijeristica, prepuna novih ideja koje ima namjeru provesti. U sebi nosi nekakve, nazvat ću ih, ‘traume iz prošlosti‘ koje utječu na nju, ali će utjecati i na ljude u njezinoj blizini. Scenarij me, kao i lik Željke, osvojio na prvu. Prilikom svakog čitanja uvijek je tu nekakva situacija ili replika zbog koje se od srca nasmijem te je istinski gušt biti dio ovog projekta i ekipe - o svojoj je ulozi rekla glumica Sara Moser i otkrila da je atmosfera na setu odlična.

- Velika je čast, s nekim sam se kolegama imala prilike prije susresti, a s nekima od njih surađujem prvi put. Tu je još i divna ekipa iza kamera, tako da dobrog društva ne nedostaje. Iako se radi punom parom, vrijeme na setu prolazi u opuštenoj i ugodnoj atmosferi. Često su nam naši likovi i scenarij podloga za smijeh - kaže Sara.T.K.
Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

Najčitanije iz rubrike