Regija
LOVAČKI SAVEZ VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE

Uručena priznanja i odličja lovcima i lovačkim udrugama
Objavljeno 19. studenog, 2018.
VINKOVCI - Lovački savez Vukovarsko-srijemske županije održao je svečanost podjele lovačkih priznanja i odličja zaslužnim pojedincima i lovačkim udrugama Vukovarsko-srijemske županije. Priznanja Lovačkog saveza primili su Vitomir Čuljak iz Novih Jankovaca, Pero Novak iz Nuštra, Zdenko Antolović iz Tompojevaca, Željko Bošnjak iz Iloka, Martin Jozić iz Soljana i Joso Babić iz Strošinaca.

Za 20 godina rada priznanje je dobilo Lovačko društvo “Grad Ilok” i Lovačka udruga “Trpinja”, a za 40 godina rada Lovačko društvo “Ugljara” iz Apševaca. Za 50 godina priznanje je uručeno Lovačkoj udruzi “Vepar” iz Strošinaca. Za 70 godina rada priznanja su uručena Lovačkom društvu “Borinci” iz Jarmine i Lovačkom društvu “Sokol” iz Lovasa. Za 90 godina priznanja su dobila Lovačko društvo “Šljuka” iz Slakovaca, “Dubrava” iz Nijemaca i “Jelen” iz Komletinaca.

Odličja prvog reda uručena su Ivanu Kneževiću – Keni, Dragutinu Antoloviću i Marijanu Karabaliću, a priznanja drugog reda dobili su lovci Zlatko Orlovčić i Krešimir Kadović.

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić uručio je nagrade i priznanja lovcima, čestitao im na nagradama te zaželio puno uspjeha u daljnjem radu svim lovcima, kao i lovačkim društvima. M.Kokaj
Možda ste propustili...

BRINUT ĆE SE O 36 STARIJIH OSOBA

Ugovori o radu i bicikli za 6 žena

OBILJEŽEN DAN OPĆINE BIZOVAC

Projekte razvijaju uz sufinanciranja

POSAO ZA 60 RADNIH DANA

Golinci dobivaju LED javnu rasvjetu

Najčitanije iz rubrike