Mozaik
TOP-LISTA HRVATSKE DISKOGRAFSKE UDRUGE

Nina Badrić i osmi tjedan drži prvo mjesto
Objavljeno 19. studenog, 2018.
Poznati vokal naše glazbene scene koji je tijekom mnogih godina glazbenog iskustva stekao naklonost brojnih slušatelja, kako u Hrvatskoj tako i u cijeloj regiji, niže uspješnice. Željko Bebek je, nakon objave svojeg najnovijeg albuma "Ono nešto naše", u izdanju Croatia Recordsa, predstavio jedan od singlova te diskografske uspješnice. Riječ je o singlu "Ljubav k‘o iz pjesme", baladi za koju je predstavljen i novi spot. Autori pjesme su Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević, a videospot te sve popularnije pjesme osmislio je i kreirao redatelj Dario Lepoglavec. Pjesma se na listi HR Top 40 nalazi tek dva tjedna a već je ostvarila najveći skok i pozicionirala se među deset najslušanijih pjesama u Hrvatskoj.

Na prvome se mjestu, i u osmome tjednu boravka na listi, nalazi Nina Badrić i njezin singl "Rekao si" u izdanju Aquarius Recordsa. Slijedi je mlada Franka, koja u izdanju Karpo Medije pjeva "Ti mi nosiš sreću" te već treći tjedan zaredom bilježi zavidan uspjeh na listi. Na trećem je mjestu još jedan mladi izvođač, a to je Damir Kedžo s pjesmom "Šuti" u izdanju Croatia Recordsa.

Najviši ulaz ostvarila je grupa Colonia s pjesmom "Melem" (Croatia Records), a njoj su se na listi pridružila još tri nova singla. Klapa Rišpet s pjesmom "Bojim se" te Ivan Zak i njegov singl "Sama" u izdanju Hit Recordsa ušli su također u gornju polovicu liste. Novitet u ukupnom poretku čini i grupa Detour s pjesmom "Skrivena", koju izdaje Aquarius Records.

Regionalne liste još jednom predvode dvije naše pjevačice. Nina Badrić s pjesmom "Rekao si" najslušanija je u Dalmaciji, Slavoniji i Zagorju, a Franka s pjesmom "Ti mi nosiš sreću" sluša se u Gradu Zagrebu i središnjoj Hrvatskoj te Istri i
Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe, koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. T.K.
Možda ste propustili...

ODLIČAN NASTAVAK GODINE KOJU JE ZAPOČELA NAGRADAMA

Natalie Dizdar priprema se za Zagrebački festival i veliku turneju

SPEKTAKULARAN KONCERT U ARENI

Urban i gudači oduševili Varaždin

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike