Mozaik
DARKO RUNDEK I EKIPA

“Zvuk oluje” uskoro stiže u Tvornicu
Objavljeno 16. studenog, 2018.
"Zvuk oluje" Darka Rundeka i Ekipe donijet će 23. studenoga u Tvornicu kulture sljedeću kreativnu etapu i novu koncertnu set listu. "Rundek i Ekipa su pred izazovom traženja svog autentičnog zvuka. Nakon što su reinterpretirali Apokalipso i Rundekov dvadesetgodišnji opus koji mu je uslijedio, sad su u razdoblju stvaranja vlastite glazbe. Oluja se sprema. Kakav je njezin zvuk?" novu etapu najavio je sam Darko Rundek.

Nakon turneje "ApoCalypso Now" složene za velike dvorane (koja je gostovala i u Osijeku), dolazak u Tvornicu za tu iznimnu grupu glazbenika znači povratak u klub, u njihov prirodni habitus. Taj korak povući će za sobom i osvježenu set listu, najvećim dijelom iz već postojećeg repertoara raširenog na nekoliko desetljeća, ali postoji mogućnost i da publiku počaste novom glazbom čiji je proces stvaranja Rundek najavio.

"Zvuk oluje" bit će prvo pojavljivanje Rundeka i njegove Ekipe u Zagrebu od trijumfalnog nastupa u rasprodanoj Velikoj dvorani Doma sportova prošlog prosinca. S obzirom na priličan interes, očekuje se da će koncert u Tvornici kulture biti rasprodan početkom sljedećeg tjedna.

Cijena ulaznice iznosi 90 kuna u pretprodaji. Ako ih ostane, na sam dan koncerta stajat će 110 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr. T.K.
Možda ste propustili...

OSMI PUT U SLAVONSKOM BRODU

CMC 200 Slavonija fest: Parni valjak

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

Najčitanije iz rubrike