Mozaik
AMERIČKI FODOR’S TRAVEL

Hit-destinacije: Hrvatski nacionalni parkovi
Objavljeno 16. studenog, 2018.
Jedna od vodećih svjetskih izdavačkih kuća za turističke vodiče i druge informativne publikacije o putovanjima, američki Fodor’s Travel, i ove je godine objavio svoju popularnu “Fodor’s Go List”, odnosno popis destinacija koje se moraju posjetiti u 2019. godini, a na ovom prestižnom popisu našli su se i hrvatski nacionalni parkovi.

- Uvrštenje hrvatskih nacionalnih parkova na ovu prestižnu listu dodatna je potvrda iznimnog prirodnog bogatstva naše zemlje koja je upravo u ovom segmentu itekako prepoznata u svjetskim okvirima. Naša očuvana i netaknuta priroda privlači velik broj turista te sam siguran kako će Hrvatska nakon objave ovog popisa na svjetskoj turističkoj karti zauzeti još čvršću poziciju, posebice među onim ljubiteljima putovanja koji preferiraju obilazak jedinstvenih prirodnih lokaliteta - izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić.

U objavi se navodi kako Hrvatska, osim već dobro poznatog kristalnog mora na obali, u svojoj unutrašnjosti također nudi jednako kvalitetno očuvanu prirodu s brojnim rijekama, jezerima i slapovima koji su raspoređeni u osam prekrasnih nacionalnih parkova.

Urednici Fodor’sa svake godine objavljuju popis destinacija koje preporučuju svojim brojnim čitateljima i pratiteljima. Sve destinacije s popisa bit će promovirane kroz objavljeni članak dostupan putem ove poveznice, ali i kroz web-stranice te društvene mreže na kojima je ovaj američki turistički vodič aktivan. T.K.
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

Najčitanije iz rubrike