Mozaik
JASMIN STAVROS

Objavio “Jelenu” i svira
Splićanima na dočeku
Objavljeno 16. studenog, 2018.
Prije točno godinu dana Jasmin Stavros predstavio je svoj studijski album "Duga je noć" koji je s oduševljenjem dočekan od strane njegovih mnogobrojnih fanova. Gotovo pet desetljeća Jasmin čvrsto stoji na domaćoj glazbenoj sceni, a bez njegovih pjesama prolazi rijetko koja zabava. Pjesmom "Jelena" koju je predstavio jučer Jasmin zatvara poglavlje posljednjeg studijskog albuma "Duga je noć" i kreće u studio raditi na novim pjesmama koje će uskoro i predstaviti publici. Za pjesmu "Jelena" snimljen je i spot u režiji Željka Petreša. Glazbu pjesme "Jelena" potpisuju Mario Mihaljević i Jasmin Stavros, tekst Mario Mihaljević, Jasmin Stavros i Luppo, a aranžman dolazi iz radionice Marija Mikšića.

- "Jelena" je pjesma drugačijeg karaktera nego sve ostale koje sam snimio do sada. Priča je to o ljubavi i životu, jednostavno, jedna intimna priča. Spot smo snimali u Tribunju u Kulturnom centru. Vjerujem da će se pjesma naročito svidjeti ženskom dijelu publike jer su baš žene jako dobro reagirale na nju na svim mojim koncertima – kaže Stavros. U spotu se pojavljuju grupa Naranča i Tina Ković.

Sljedeći nastup je u Sloveniji, 15. prosinca u Kranju, a Splićane će uvesti u novu 2019. godinu na splitskoj rivi gdje će ih zabavljati do ranih jutarnjih sati. T.K.
Najčitanije iz rubrike