Učionica
PFORZHEIM UNIVERSITY

Održan 39. Znanstveni simpozij Osijek-Pforzheim
Objavljeno 19. studenog, 2018.
Od 22. do 24. listopada 2018. na Pforzheim University of Applied Sciences u Njemačkoj održan je 39. znanstveni simpozij Osijek-Pforzheim na kojem je sudjelovalo i nekoliko nastavnika i znanstvenika s Ekonomskoga fakulteta u Osijeku.

Suradnja između tih dviju znanstvenih institucija traje neprekidno već 40 godina, a sljedeće će se godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku obilježiti i 40. znanstveni simpozij. Znanstveni simpozij održava se svake godine (naizmjence u Osijeku i u Pforzheimu) i mjesto je razmjene ideja i istraživačkih projekata, povezanih s konkurentnošću u najširem smislu, ali je postao i mjestom prijateljskoga druženja. Na ovogodišnjem simpoziju, čija je tema bila „Competition in a digital economy“, predstavljeno je 12 radova s naglaskom na izazove koje pred poduzeća i društvo u cjelini postavlja digitalizacija.
Sunčica OBERMAN PETERKA
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

REZULTATI JEDINSTVENE SVEUČILIŠNE STUDENTSKE ANKETE NA SVEUČILIŠTU U OSIJEKU

Postignuta prosječna ocjena na razini cijeloga Sveučilišta za nastavnike i suradnike iznosi čak 4,623

2

RAZGOVOR: ALICJA AURIGA, DOKTORANDICA S WEST POMERANIAN UNIVERSITY OF TECHNOLOGY IN SZCZECIN (POLJSKA) NA MEĐUNARODNOJ RAZMJENI U OKVIRU ERASMUS+ PROGRAMA NA FAKULTETU AGROBIOTEHNIČKIH ZNANOSTI OSIJEK

Ljudi u Osijeku i na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti uvijek su spremni izići u susret

3

FAKULTET ELEKTROTEHNIKE, RAČUNARSTVA I INFORMACIJSKIH TEHNOLOGIJA OSIJEK

Studenti atraktivni na tržištu rada najbolji su dokaz kvalitete studija na FERIT-u Osijek