Učionica
PREDSJEDNICA RH KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ POSJETILA PROSTORIJE FAKULTETA ZA DENTALNU MEDICINU I ZDRAVSTVO OSIJEK U ORAHOVICI

Predsjednica razgovarala s upravom i studentima FDMZ-a Osijek
Objavljeno 19. studenog, 2018.
U okviru svojega posjeta Virovitičko-podravskoj županiji i Gradu Orahovici predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je 12. listopada 2018. Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek čiji se dio nastave odvija u Orahovici.

Tom prigodom predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović razgovarala je s Upravom FDMZ-a o razvoju studijskih programa i organizaciji nastave fizioterapije na dijelu Fakulteta u Orahovici kao i o razvoju ostalih sadržaja vezanih uz Fakultet. Oni se organiziraju u cilju razvoja Virovitičko-podravske županije i Slavonije u vidu visokoobrazovnih programa koji su u službi športskoga, zdravstvenoga i ruralnoga turizma te zdravstvenih sadržaja koje fakultet planira organizirati u Orahovici. U povodu toga razgovaralo se i o kardiovaskularnoj rehabilitaciji budući da je u Orahovici, u organizaciji Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo, nedavno održan stručni skup o kardiovaskularnoj rehabilitaciji na kojem su bili nazočni svi centri koji se u Hrvatskoj bave tim rehabilitacijskim i zdravstvenim sadržajima što je u izravnoj sinergiji s razvojem fakultetskih studijskih programa. Predsjednica RH odazvala se i pozivu da obiđe prostore fakulteta gdje se i družila sa studentima.
Bojan POPOVIĆ
Možda ste propustili...

POTVRĐEN NOVI MANDAT AKTUALNOJ RAVNATELJICI GRADSKE I SVEUČILIŠNE KNJIŽNICE OSIJEK

Dubravka Pađen-Farkaš ravnateljica GISKO-a do 2023. godine

STUDENTI EKONOMSKOG FAKULTETA U OSIJEKU OBILJEŽILI 11. GLOBALNI TJEDAN PODUZETNIŠTVA

Predstavili se uspješni poduzetnici iz IT-a, arhitekture, dizajna i glazbe

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: LILY SOLOMON, NA MEĐUNARODNOJ RAZMJENI U OSIJEKU

Osijek je lijep, opušten i miran grad s prekrasnom dušom i parkovima

2

GRAĐEVINSKI I ARHITEKTONSKI FAKULTET OSIJEK

Regionalni centar obrazovanja u području građevinarstva i arhitekture

3

PROVEDBA ERASMUS PROGRAMA MEĐUNARODNE MOBILNOSTI U OKVIRU SVEUČILIŠTA JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU U AKADEMSKOJ GODINI 2017./2018.

U programu Erasmus+ realizirane mobilnosti 73 studenta i 103 djelatnika partnerskih ustanova iz inozemstva