Tehno
HTC PREDSTAVLJA

Paketi premium VR ponuda
Objavljeno 16. studenog, 2018.
Jednostavan i siguran, VIVE Sync je ugrađen u sve uređaje ekosustava Vive, pa je kompatibilan s platformama VIVE, VIVE Pro i VIVE Focus. Razvojem korporativnog kolaboracijskog alata, HTC VIVE nastavlja s predanosti u isporuci vrhunskog VR hardvera i softverskih rješenja za tvrtke svih veličina. 2 Bears Studio, interni razvojni tim HTC VIVE, u prosincu će započeti s odabirom pilot-partnera u čije će poslovanje implemantirati VIVE Sync.


VIVE Sync je intuitivan VR kolaboracijski alat kojim interni timovi mogu komunicirati u virtualnom podijeljenom prostoru, podižući razinu komunikacije i produktivnosti cijele organizacije. S istovremenom podrškom za do 20 ljudi, timovi zaposlenika diljem svijeta sada mogu dijeliti materijale, voditi diskusije i donositi kolaboracijske odluke u stvarnom vremenu. Uz dinamične i prilagodljive avatare, pojedinci će moći ostvariti realističnu interakciju sa svojim kolegama, bez obzira na to gdje se u svijetu nalazili. Putem aplikacije VIVE Sync, sudionici će moći jednostavno i izravno sa svojih poslužitelja dijeliti razne materijale – videozapise, prezentacije, kao i 2D i 3D sadržaje. Dodatno, mogućnosti 3D crtanja u aplikaciji VIVE Sync korisnicima će omogućiti da označavaju svoje materijale i čine ih interaktivnim, dok će mogućnosti jednostavnog uzimanja snimke zaslona, videosnimanja i podrške konverziji glasa u tekst dodatno potaknuti kontinuiranu kolaboraciju i izvan virtualne sobe za sastanke.


VIVE Sync se jednostavno integrira u infrastrukturu tvrtke, osiguravajući prilagođenu i sigurnu platformu. S organizacijama koje mogu preuzeti potpunu kontrolu nad vlastitom sigurnošću, zaposlenici mogu potpuno slobodno dijeliti povjerljive i osjetljive materijale sa svojim kolegama. Osim toga, uspostavljanje sigurnog sastanka u aplikaciji VIVE Sync jednostavan je i intuitivan proces. M.R.
Možda ste propustili...

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

Najčitanije iz rubrike