Tehno
NA OVOGODIŠNJEM SEDMOM IZDANJU INFOGAMERA U ZAGREBU

Isprobajte gaming na Huawei Mate 20 Pro uređaju
Objavljeno 16. studenog, 2018.
Na ovogodišnjem sedmom izdanju Infogamera u Zagrebu, jednog od najvećih gaming sajmova i festivala u svijetu, Huawei će izložiti svoj nedavno predstavljeni uređaj, Mate 20 Pro – prema mnogim recenzijama trenutačno najmoćniji telefon na svijetu


Kroz pet dana, od 21. do 25. studenoga, u sedam dvorana Zagrebačkog Velesajma, Reboot InfoGamer 2018 powered by A1 u sedmoj godini održavanja okupit će više od 80 tisuća posjetitelja iz čitave Europe, dok će program biti vrlo zanimljiv i interaktivan za sve prave obožavatelje gaminga. Ovogodišnje izdanje donosi i nekoliko značajnih svjetskih premijera iz svijeta igara. Reboot InfoGamer 2018 okupit će ponovno čitavu širu regionalnu industriju kreatora videoigara koja posljednjih godinu dana bilježi vrhunske uspjehe. U ovu se priču savršeno uklapa Huawei sa svojim Huawei Mate 20 Pro uređajem koji je proglašen ‘zvijeri gaminga’.


Kroz novi Mate 20 Pro, Huawei je pokazao izuzetan napredak zahvaljujući Kirinu 980, koji se temelji na proizvodnom procesu od 7 nm te dual NPU zaduženog za pametnu raspodjelu resursa. Dodatna prednost ovog uređaja je i baterija od 4200 mAh-a koja osigurava njenu dugotrajnost, a posebno se ističe karakteristika GPU Turbo, koja uvelike poboljšava grafički segment tijekom igranja igrica na novom flagship pametnom telefonu. Na samom festivalu posjetitelji će moći isprobati raznovrsne proizvode nove tehnologije.M.R.
Najčitanije iz rubrike