Sport
MARKO DINJAR, IGRAČ/TRENER VIHORA:

Protiv Cibalije ne smijemo izgubiti glavu
Objavljeno 14. studenog, 2018.

Vezani članci

CIBALIA I DALJE VODEĆI SASTAV TREĆE HNL “ISTOK”

Potvrditi titulu jesenskog prvaka i zahvaliti navijačima pobjedom

Susret između četvrte Sloge i petog Vihora završio je uvjerljivom (4:0) pobjedom domaćina iz Jelisavca. Sada je Vihor, s obzirom na poraz Belišća, na diobi trećeg mjesta. Jedan od pogodaka postigao je igrač/trener Marko Dinjar. Između ostaloga, bio je i strijelac jednog pogotka iz slobodnog udarca.

- Prvo poluvrijeme bilo je solidno, drugo prekrasno. Znali smo da oni dosta igraju u zadnjoj liniji pa probaju po strani nešto, slično kao Belišće. Izašli smo visoko jer sam znao da u obrani imaju sporije igrače. Probali smo s četiri napadača, Vučemilović je bio više kao vezni, ali i kao četvrti napadač. On, Toro (Torčić), Marin (Pavlović) i "mali" Samir (Kubala) bili su u napadu, a Babec i ja bili smo više kao dva vezna. U petak nam je Janžeku otišla zadnja loža pa sam morao u vezu, što se pokazalo dobrim. Bila je odlična utakmica, drugo poluvrijeme stali smo na loptu i više se njih ništa nije pitalo. Toro, Babec i ja sakrili smo im loptu. Mislim da smo odigrali možda jednu od najboljih utakmica.

U subotu Vihor ide vodećoj Cibaliji.

- Nama je bitna bila utakmica sa Slogom. Poslije pet pozitivnih rezultata, nažalost, izgubili smo u Pleternici. S momcima sam razgovarao kako je bitna pobjeda nad Slogom jer kasnije nas čekaju "šlagovi na tortu". Slijede nam dva derbija s prvoplasiranom Cibalijom i drugim Čepinom. Idemo dati sve od sebe, probati pobijediti ako se može. Ali, naravno, ne po svaku cijenu gubiti glavu jer, ipak, radi se o velikom, bivšem prvoligaškom klubu. Za neke će to biti prva takva utakmica. Mislim da ćemo mi imati svoje prilike i vjerujem da ako u defenzivi odradimo posao na visini zadatka, sigurno ćemo imati prilike da izvučemo pozitivan rezultat - rekao je igrač/trener Vihora. S. Sobodić
Možda ste propustili...

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

MALA ODBOJKA NA REGIONALNOJ RAZINI

Rivalima motiv za dalje, Mursi primat

Najčitanije iz rubrike