Osijek
HŽ DAJE POPUST

Na sajam Interliber 40 posto jeftinije
Objavljeno 15. studenog, 2018.
Hrvatske željeznice i ove godine daju popust svim putnicima iz cijele Hrvatske za putovanje na međunarodni sajam knjiga Interliber koji se održava do 18. studenoga u Zagrebu.

- Svim putnicima posjetiteljima ovoga sajma odobrit će se 40 % popusta u 1. i 2. razredu redovitih vlakova - kažu u HŽ-u. Na blagajni osječkog željezničkog kolodvora provjerili smo koliko u tom slučaju uz popust košta put iz Osijeka i Zagreba. "Važno je reći da se za korištenje ovog popusta mora kupiti isključivo povratna karta. Umjesto uobičajenih 222,10 kuna, povratnu kartu putnik iz Osijeka platit će 166,60 kuna, a putuje se brzim vlakom i tamo i natrag. Ovisno o vlaku, cijena karte može varirati do nekoliko kuna više ili manje", objasnila je blagajnica. Dodaje i da se popust može iskoristiti do 19. studenoga, a vrijedi samo za kupnju povratnih karata do zagrebačkoga Glavnog kolodvora i natrag. Ističe da putnik prilikom kupnje karte na blagajni treba naglasiti svrhu putovanja, a kako na koncu ne bi platio punu cijenu karte na povratku, ne smije zaboraviti ono ključno - ovjeriti je na Interliberu, čime dokazuje da je ostvario svrhu putovanja. "Putnik kartu obavezno treba ovjeriti pečatom na informacijskom mjestu Zagrebačkog velesajma, u protivnom bi mu kondukter mogao na povratku naplatiti razliku u cijeni popusta", upozorava blagajnica.

Popust se ne ostvaruje na udaljenostima kraćima od 25 kilometara, a sve informacije mogu se dobiti na blagajni HŽ-a. J. Pejaković
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike