Mozaik
OBILJEŽAVANJE 25. ROĐENDANA SLAVONSKOG RADIJA

Vjerni slušatelji s voditeljima pogledali Bohemian Rhapsody
Objavljeno 14. studenog, 2018.
Nakon sto ulaznica za kinoprojekciju slušatelje očekuju brojna iznenađenja i vrijedne nagrade

Uživajte u filmu kao svaki dan u programu našeg radija, najavio je Denis Šimić, duhoviti voditelj Slavonskog radija, ususret kinoprojekciji u osječkom Cinestaru, koja je označila početak višetjedne proslave 25. rođendana najpopularnijeg radija u Osijeku.

Naime, filmom Bohemian Rhapsody, koji kroz priču o grupi Queen i neprežaljenom pjevaču Freddieju Mercuryju donosi energičan koncert na filmsko platno, Slavonski radio na najbolji je način počastio svoje vjerne slušatelje, koji su uz "spajanje lica s glasom" omiljenih voditelja uživali u bezvremeskim glazbenim hitovima.

- Drago mi je što smo počastili naše slušatelje i napokon vidjeli tko se nalazi s druge strane zvučnika. Radujemo se budućim druženjima, jer u rukavu imamo još puno rođendanskih iznenađenja - otkrio je na projekciji Bohemian Rhapsody voditelj Goran Petrović, koji je poput mnogih odrastao na hitovima grupe Queen.

Podsjetimo, za ovo posebno slavlje zaslužna je nagradna igra koja je posljednjih tjedana pokazala tko je najbržih sto slušatelja Slavonskog radija, koji su, osvojivši karte, jučer poslijepodne dupkom ispunili kinodvoranu.

- Prekrasan je osjećaj kada otkrijemo tko su posebni ljudi koji uz naš radio provode dane od jutra do mraka, pa je ovo gledanje filma zaista najbolji poklon, kako njima za vjernost tako i nama voditeljima za opuštanje. No, budući da nam je službeni rođendan tek 13. prosinca, naglašavamo da je ovo samo zagrijavanje, jer ćemo sljedeća dva mjeseca, uz brojna iznenađenja u našem eteru, podijeliti i vrijedne nagrade. Zato pozivamo sve da nas i dalje vjerno slušaju - pozvala je simpatična voditeljica Lea Walz netom prije početka projekcije, koja je baš poput programa Slavonskog radija upotpunila dan mnogim Osječanima.
Marko Mandić
Najčitanije iz rubrike