Mozaik
PROSLAVIO ŠESTI ROĐENDAN

Rođendanska ponuda u City Fitnessu!
Objavljeno 14. studenog, 2018.

Aktivan i zdrav život, druženje, zabava i pozitivna energija ono je što povezuje City Fitness zajednicu. Vrhunska oprema i uređenost prostora u kombinaciji sa stručnim trenerima jamstvo su kvalitetne usluge po kojoj je ovaj fitness centar poznat već šest godina. Upravo prošli vikend City Fitness Osijek proslavio je svoj šesti rođendan.

Rođendan za pamćenje!

Rođendanski tulum proslavljen je u sportskom duhu i pozitivnoj energiji - brojnim grupnim vježbama uz posebne goste iznenađenja koji su radi proslave u City fitnessu došli čak iz Novog Sada.  Marko Tajs, Sofija Tasić i Marijana Spasojević treneri su sa dugogodišnjim iskustvom i zavidnom karijerom iza sebe. Uz kolege iz Osijeka dobro su zagrijali brojne posjetitelje te su premijerno pokazali nove trening programe dostupne u City Fitnessu od ponedjeljka 12. studenog. Svi zainteresirani mogli su se upoznati s radom fitness centra, dobiti informacije o treninzima, a povodom rođendana kreirana je i jedinstvena članarina od 138kn/mj uz koju se dobiva i poklon bon od 200kn. Nakon cijelog dana ispunjenog treninzima, prisutni gosti opustili su se i počastili koktelima, dok se za dobru atmosferu pobrinuo DJ.
Još stigneš uhvatiti rođendansku članarinu!

Rođendanska proslava u City Fitnessu idealan je trenutak za uloviti val dobre vibre i aktivnog života u Osijeku, ali i ono najvažnije odličnu ponudu za učlanjenje dostupnu samo jednom godišnje. Iako je veliki tulum završio u ovu subotu, City Fitnes kao slavljenik, časti najboljom ponudom u gradu još cijeli ovaj tjedan.  Ako se učlaniš do nedjelje 18.11. možeš uštedjeti čak 600 kn na godišnju članarinu. Uz odličnu cijenu članarine koja iznosi 138 kn mjesečno dobit ćeš na poklon bon od 200 kuna koji je iskoristiv u Polleo Sport poslovnicama u Osijeku (Trg Ante Starčevića 5 i Portanova), a odnosi se na jedan proizvod iz asortimana Zoe ili Under Armour. Uz sve to na poklon ćeš dobiti Polleo Sport torbu.

 

Vrijeme je da se pripremiš za novu sezonu i priključiš najboljoj ekipi u gradu!

Možda ste propustili...

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

Najčitanije iz rubrike