Novosti
SABOR

Za premijera 38 pitanja zastupnika
Objavljeno 13. studenog, 2018.
Aktualnim prijepodnevom, tijekom kojeg će na zastupnička pitanja odgovarati premijer Andrej Plenković i članovi Vlade, Hrvatski sabor u srijedu počinje 10. sjednicu, koja će trajati do ustavne stanke, 15. prosinca. Nakon što se utvrdi dnevni red, predsjednik Vlade i ministri odgovorit će na 38 zastupničkih pitanja, prvo će postaviti SDSS-ov Milorad Pupovac, a završno nezavisni Zdravko Ronko.

Nakon "aktualca" premijer će zastupnicima podnijeti izvješće o sastancima Europskog vijeća, a potom je na dnevnom redu i Konačni prijedlog zakona o stambenom zbrinjavanju na potpomognutim područjima.

U četvrtak će se pred zastupnicima naći konačni prijedlozi devet zakona porezne reforme koji bi se trebali primjenjivati od početka iduće godine. U mjesec dana saborski bi zastupnici trebali odraditi opsežan posao. Već u ponedjeljak ih, kako je najavio ministar financija Zdravko Marić, očekuje rebalans proračuna za ovu godinu, a tjedan nakon toga i proračun za iduću. Zastupnici bi trebali glasovati i o paketu zakona mirovinske reforme. H
Možda ste propustili...

HRVATSKA NARODNA BANKA

Snažan rast kreditiranja

20. TRAVNJA U HOTELU SHERATON U ZAGREBU

Predstavljanje uglednih škola