Osijek
PROJEKT PORC-A I OPĆINE ERDUT

Konferencija “EDU-BIZ.ER.”
Objavljeno 14. studenog, 2018.
U sklopu projekta "EDU-BIZ.ER. - Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP preko Poduzetničkog centra Erdut" održat će se početna konferencija 15. studenoga u Poduzetničkom centru Erdut, Josipa bana Jelačića 1, u Dalju s početkom u 11 sati.

Bojana Orsić, direktorica PORC-a općine Erdut lokalne razvojne agencije d.o.o., navodi da je cilj konferencije upoznati javnost i poduzetnike sa svrhom projekta i potencijalnim korisnicima usluga projekta. Ukupna vrijednost projekta je 238.248,47 kuna, od čega je 174.176,35 kuna nepovratnih sredstava.

- Projekt traje od 1. travnja 2018. do 31. srpnja 2019. Poduzetnički centar Erdut potpisao je ugovor za taj projekt s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta kao posredničkim tijelom prve razine te s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije kao posredničkim tijelom druge razine. Projekt je financiran kroz poziv Europskog fonda za regionalni razvoj. Cilj je osigurati kvalitetnu i učinkovitu pomoć poduzetnicima s područja općine Erdut, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije radi postizanja i učvršćivanja njihova položaja na tržištu, te smanjenje razlika u mogućnostima pristupa uslugama i poslovnim znanjima ruralnih područja u odnosu prema urbanim i razvijenijim područjima - kaže Orsić.
D. Pejić
Najčitanije iz rubrike