Mozaik
IVANA MUDNIĆ DUJMINA, MISS HRVATSKE

Počele pripreme za izbor Miss u Kini
Objavljeno 13. studenog, 2018.
Aktualna Miss Hrvatske Ivana Mudnić Dujmina krenula je predstavljati Hrvatsku u Kini. Tamo će boraviti mjesec dana, a završni spektakl očekuje nas 9. prosinca, na otoku Sanya. Naša ljepotica kao svoju prednost vidi visinu i kategoriju Top Model, koju će, kako nam je samouvjereno rekla, osvojiti. Ove godine Ivana u Kinu nosi odjeću zvučnih hrvatskih dizajnera, među kojima su Zoran Aragović s brendom BiteMyStyle, Ivica Skoko, koji je napravio dizajnersku haljinu i nacionalnu haljinu, dok će u kategoriji Top Model nositi dizajnersku haljinu Džemile Dilberović. Odjevne predmete Ivana će upotpuniti s cipelama Deichmann. Kako bi upotpunila svakidašnje odjevne kombinacije za nju su se pobrinuli dizajneri nakita Chantal, Jo-Jo Design i Colleraj.

- Ivana u Kini mora zablistati ! Svaka finalistica Miss World nosi mnogo odjevnih kombinacija kako bi predstavile svoje dizajnere i ljude s kojima rade u svojim zemljama. Direkcija je ove godine izabrala tri vrlo posebna dizajnera i potpuno različita u svome radu kako bi svijetu pokazali da možda jesmo mala zemlja, ali s mnogo kreativnosti i entuzijazma - izjavila je direktorica Direkcije Miss Hrvatske Maja Vračarić.

Ivana će u Kini predstavljati svoju zemlju i običaje, ali i brend FOREO, jer s novom titulom postala je ambasadorica tog popularnog uređaja za čišćenje lica. Za njegu lica i tijela pobrinule su se Ziaja, Eveline Cosmetics te LCN. M.Kokaj
Možda ste propustili...

U NOVOJ SERIJI “THOSE ABOUT TO DIE” ROLANDA EMMERICHA

Hopkins kao car Vespazijan

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

HRT: PODRŠKA BABY LASAGNI U PET HRVATSKIH GRADOVA

I Osijek je zaplesao na "Rim tim tagi dim"

Najčitanije iz rubrike