Mozaik
HR TOP 40

Nina sedmi tjedan na prvome mjestu
Objavljeno 14. studenog, 2018.
Nina Badrić još jedan tjedan na HR Top 40 ljestvici promatra ostale hitove s prvog mjesta. Njezina pjesma "Rekao si" u izdanju Aquarius Recordsa provodi svoj sedmi tjedan na broju 1 od ulaska do prošlog tjedna. Približilo joj se nekoliko novih singlova, koji su se listi pridružili proteklih tjedana, a prema radijskom emitiranju, izgledno je da će ih radijski eter diljem Hrvatske još neko vrijeme simpatizirati. Mlada Franka sa svojim novim hitom "Ti mi nosiš sreću", u izdanju Karpo Medie, popela se na čak drugo mjesto, a njezin prethodni singl "Kao ti i ja" bilježi najviši skok prošloga tjedna. Među prvih pet nalaze se i grupa Elemental s novim singlom "Nešto glasno", zatim Pravila igre, čiji je singl "Još si sve u meni" u izdanju Menarta prethodnih tjedana slijedio Ninu na drugome mjestu. Novi singl grupe Parni valjak "Otkud ti pravo", u izdanju Croatia Recordsa, pozicionirao se na broju 5.

Najviši ulazak ostvario je mladi Vjekoslav Ključarić, slušateljima poznatiji kao Vjeko, nekadašnji natjecatelj u televizijskoj emisiji The Voice. Njegov singl "Samo hodaj dalje" izdaje Aquarius Records, a potpisuju ga Miroslav Lesić Lesique za glazbu i aranžman i Bruno Kovačić za tekst. Listi se pridružuje novim singlom i Crvena jabuka, čija je nova pjesma "Berlin", u izdanju Croatia Recordsa, a na listi su se s njima našla još čak tri nova singla.

Ivana Kindl i njezina nova pjesma "Budi mi blizu" pridružile su se listi prošloga tjedna. Njezin novi autorski uradak uz nju ponovo supotpisuje njezin životni partner, basist i producent Alen Križaj, a u kreiranju pjesme sudjelovao je i Srđan Sekulović Skansi. Na listu su pristigla još dva singla iz diskografske kuće Croatia Records - Željko Bebek s pjesmom "Ljubav k‘o iz pjesme" te Nela i njezin novi singl "Poslije kiše".

Na regionalnoj listi našle su se amo dvije promjene: Nina s "Rekao si" prva je na listi u Dalmaciji, Slavoniji, Zagorju i Središnjoj Hrvatskoj, a u Zagrebu te Istri i Primorju sluša se Franka i "Ti mi nosiš sreću".Top-lista HDU-a jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130.T.K.
Tanja Kvorka
Možda ste propustili...

U NOVOJ SERIJI “THOSE ABOUT TO DIE” ROLANDA EMMERICHA

Hopkins kao car Vespazijan

DARUVARSKI BEND NASTUPA NA ZAGREBAČKOM FESTIVALU

COTA G4 predstavila spot za novu pjesmu “Daj mi znak”

ISKUSNI REDATELJ ZNANSTVENE FANTASTIKE

Drew Goddard priprema posve novi film “Matrix”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DOLAZE SVJETSKA I REGIONALNA BLUES IMENA

Headliner Thrill Blues Festivala je 19-godišnja senzacija iz Velike Britanije

2

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

3

DISKOGRAFSKA SPAJALICA: VLADIMIR KOČIŠ ZEC

Volim napraviti povremeno određene pomake, odmak od nekog svojeg standarda