Sport
JELISAVAC:

Vihor otpuhnuo Slogu u nastavku, Babec počeo i zaključio seriju
Objavljeno 12. studenog, 2018.
Nogometaši Vihora ostvarili su pobjedu protiv momčadi Sloge te ih tako preskočili na ljestvici treće HNL "istok". Sada su zajedno na diobi trećeg mjesta s Belišćem što je, kao za novake u ligi, sigurno već sada odličan rezultat. Prvo poluvrijeme proteklo je u tzv. ispitivanju snaga, dok je drugo u potpunosti pripalo Vihoru. Naime, sve ono zbog čega se gleda nogomet, a tu su pogotci, dogodilo se u drugih 45 minuta. Jelisavčani su preuzeli inicijativu i na samom otvaranju drugog poluvremena došli do pogotka. Strijelac je bio najbolji igrač susreta Hrvoje Babec koji je, uz Torčića i Dinjara, držao sredinu terena a uz to bio i vrlo efikasan. Sredinom poluvremena strijelac je Vratković da bi šest minuta kasnije Dinjar iz slobodnog udarca s desne strane napada pogodio nezaštićeni dio mreže Sloge. Pet minuta prije kraja Babec se i drugi put upisao u strijelce. Sloga je na kraju doživjela visok poraz u utakmici u kojoj su sigurno više očekivali. No, ovaj put namjerili su se na boljeg od sebe, Vihor je u svim segmentima igre bio mnogo bolji suparnik.
S. Sobodić
VIHOR        4 (0)

SLOGA        0

JELISAVAC – Igralište Koreja. Gledatelja 100. Sudac Lučano Blašković (Koprivnica) 7,5. STRIJELCI: 1:0 Babec(48), 2:0 Vratković(72), 3:0 Dinjar (78), 4:0 Babec(86). Žuti karton: Severović(Sloga).

VIHOR: Banović 7, Pavlović 7, Čaušić 7, Dinjar 7,5,, S.Kubala 7(od 82.Čiš -), Šulava 7, Vratković 7,5, Babec 8, Tomac 7(od 70.Šoštarić -), Vučemilović 7(od 64.M.Kubala -), Torčić 7.

SLOGA Maričević 5,5, Kašljević 5,5, Ćelepirović 5,5, M.Vlaović 5,5, Filipović 5,5, Bungić 6, Gospačić 5,5, Blažina 5,5(o0d 66.Ivanović -), Blažević 5,5(od 81.Menegoni -), Marjanović 5,5(od 52.Severović -), Mihić 5,5.

IGRAČ UTAKMICE: HRVOJE BABEC (VIHOR)
Možda ste propustili...

IZABELA LOJNA UOČI SUSRETA SA SPLIĆANKAMA

Pobijedimo li Hajduk, jedna ruka nam je već na trofeju

IZBORILI PLASMAN NA SVJETSKO PRVENSTVO U UZBEKISTANU

Kustić: Uspjeh koji potvrđuje snagu hrvatskog futsala

Najčitanije iz rubrike