Sport
DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA

BSK u oslabljenom sastavu na domaćem oproštaju od jeseni dočekuje Hajduk II
Objavljeno 10. studenog, 2018.

Atraktivno ali vrlo delikatno! Sukus je to sutrašnjeg (nedjelja) susreta 12. kola u Bijelom Brdu, kamo dolazi druga momčad splitskog Hajduka. Ujedno je to zatvaranje jesenske premijerne drugoligaške polusezone u Bijelom Brdu, za što novak u konkurenciji sigurno nije mogao poželjeti boljeg i atraktivnijeg protivnika. Hajdukovci, međutim, dolaze u iznimno nepovoljnom trenutku za bjelobrdski sastav. Položaj na tablici i bodovni manjak nalažu njihovo imperativno zadržavanje u Slavoniji, za ostvarenje čega bjelobrdska struka ne može računati na tercet napadača iako će se Čikvara pokušati čekati do posljednjeg trenutka. Ne bude li taj posuđeni Osijekov nogometaš mogao nastupiti u nedjelju, slijedi više rotacija, ali s identičnim ciljem. Nije samo napadački trojac izvan stroja, odnosno upitan. Izostat bi mogao kvartet nogometaša, jer je duže ozlijeđen i Ćorić, zadužen za ugrožavanje protivničke mreže, slično kao Šimičić i Jakšić, koji sigurno neće moći pomoći u predstojećem, posljednjem ovogodišnjem, domaćem susretu u Bijelom Brdu. Za ostvarenje cilja gostujućeg splitskog vratara morat će se bar jedanput svladati i pri tomu gostima onemogućiti poentiranje, kako bi se popravio neugodan prizemni tablični status i atmosfera uoči posljednjeg jesenskog kola te predstojeće zimske stanke. Na koju nogometaši Denisa Krstanovića sigurno namjeravaju otići s većim bodovnim učinkom od trenutnoga.

- U takvoj smo situaciji da, tko nam god bio protivnik, nemamo druge opcije osim tražiti pobjedu. Osim što nam dolazi izvjesno ponajbolja ligaška momčad, odnosno ona koja najljepše igra u konkurenciji, imamo velikih kadrovskih problema i do posljednjeg trenutka neću znati tko će krenuti u nedjeljnu misiju osvajanja bodova, što smatramo imperativom. Zato očekujem od svih da daju trenutačni maksimum i hajdučki se suprotstave vrlo kvalitetnom suparniku kojeg iznimno uvažavamo, ali naravno da ga se ne pribojavamo. Budemo li doista maksimalni, vjerujem kako će nakon utakmice doći i nagrada u obliku osvajanja bodova. Oslabljeni smo, ali unatoč svemu vjerujem da možemo do pozitivnog rezultata, a u sličnom tonu diše kompletna svlačionica, tako da se može pretpostaviti pravi susret, na radost gledatelja, kojih očekujem i priželjkujem u većem broju - najavio je trener Denis Krstanović susret, čiji je početak predviđen za 13.30 i s kojim se Bjelobrđani opraštaju od svojih pristaša za tekuću godinu.Najvjerojatniji sastav BSK-a: Ilinčić - Periša, Meter, Majtanić, Ramić - Kovačić, Žigri - Pačar, Horvat, Krajček - Gvozdenović. D.Lekšan
Šibenik i Varaždin igraju danas (subota) u 13 sati, susreti Solin - Zadar i Lučko - Dugopolje su u 13.30, a Međimurje - Osijek II u 18 sati. Sutra u 13.30 sastaju se BSK i Hajduk II. Jučer su igrali parovi Hrvatski dragovoljac - Dinamo II i Sesvete - Kustošija.
Možda ste propustili...

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

MELEM NA RANE BILA BI DOMAĆA POBJEDA PROTIV HAŠK SOKOLA

Baranjcima hitno treba pobjeda

Najčitanije iz rubrike