Crna kronika
BJEGUNCA PRONAŠLI U KAFIĆU

Nakon sudara vozač traktora otišao se napiti
Objavljeno 9. studenog, 2018.
CRKVENI VRHOVCI
U srijedu oko 17.15 nedaleko od mjesta Crkveni Vrhovci na požeškom području 38-godišnjak je upravljao neregistriranim i neosiguranim traktorom. Zbog nedržanja razmaka nije uspio zaustaviti traktor te je prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio prikolice što ju je vukao traktor kojim je upravljao 64-godišnjak. Nakon sudara 38-godišnjak je napustio mjesto događaja a da oštećenom 64-godišnjaku nije ostavio podatke o sebi i vozilu. Nakon što je pronađen, utvrđeno je da ima 2,50 promila alkohola u krvi, a da je alkohol konzumirao nakon prometne nesreće. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog upravljanja neregistriranim i neosiguranim vozilom, nedržanja razmaka tijekom vožnje i konzumiranja alkohola nakon prometne nesreće.
Kako doznajemo od Gorana Matijevića, iz Policijske uprave požeško-slavonske, sudionici prometnih nesreća ne smiju od trenutka nastanka prometne nesreće pa dok se nad njima ne provede postupak ispitivanja alkoholiziranosti uzimati alkoholna pića, droge ni lijekove koji utječu na psihofizičke sposobnosti i na sposobnosti upravljanja vozilima.
Istoga dana oko 15.05 pijani je vozač izazvao prometnu nesreću u Novoj Gradiški. Do nesreće je došlo kada je 37-godišnji vozač automobila prednjim dijelom udario u stražnji dio zaustavljenog automobila 62-godišnjakinje. Vozač koji je izazvao sudar imao je 2,20 promila alkohola u krvi te je odveden u policiju dok se ne otrijezni.S.Lacić
 
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike