Sport
NK ZRINSKI

Brazilac Dos Santos “eksplodirao” kada je najviše bilo potrebno
Objavljeno 8. studenog, 2018.
Nakon što su u proteklih šest utakmica ostvarili tri remija i isto toliko puta izgubili, Jurjevčani su u subotu zaključili taj crni niz pobijedivši u gostima Vukovar 1991 (3:0). Donijevši, zapravo, kompletan plijen s igrališta u Bogdanovcima gdje je novopečeni "fenjeraš" ugostio momčad trenera Antuna Labaka, inače ovogodišnjeg novaka u konkurenciji. Gostujuća momčad ponovo je igrala na pogon Brazilca Dos Santosa, koji je sredinom prvoga dijela postigao dva pogotka te pred kraj asistirao za treći, tako u velikoj mjeri pridonijevši toj uvjerljivoj, istodobno petoj, pobjedi novaka u trećeligaškoj konkurenciji.- Nije bilo krize igre nego rezultata koji nam se konačno vratio u Bogdanovcima gdje Vukovarci nisu imali šanse protiv našeg kvalitetnijeg sastava! "Eksplodirao" je Brazilac Dos Santos koji se očito aklimatizirao na sredinu i slavonsku hranu jer je iskazao sav svoj potencijal koji se tek nazirao. Nadamo se da nije dosegnuo zenit i da ćemo uživati u njegovim budućim igrama, pri čemu je uvodna dva pogotka zasjenio treći kada je Andre Luis nanizao nekoliko protivnika te potom asistirao Kukučki. Tada smo imali igrača manje jer je u 60. minuti Šinko dobio crveni karton, ali to, praktički, nije promijenio odnose na travanjaku gdje je Zrinski dominirao - zadovoljno je jurjevački sportski direktor Adam Getoš prepričao zaključenje niza bez pobjede što je došlo u pravom trenutku.D.Lekšan
BELIŠĆE NA BARI
 
U subotu na igralište Bara dolazi jedan od pretedenata za najvišu poziciju i plasman u viši razred. Momčad Belišća, pod vodstvom Davora Rupnika, tražit će rehabilitaciju za prethodni domaći djelomični neuspjeh.

- Nadam se da smo ispucali sve okolnosti zbog kojih smo šest utakmica bili bez pobjede. U subotu ćemo sigurno to nastojati ostvariti. Odigramo li onako kako možemo, tada će Belišće svoje probleme morati rješavati drugim prigodama. Subotnju jedva čekam, kao i svi ostali u klubu kako bismo dobili još jednu potvrdu dobrog smjera vođenja proteklih nekoliko godina zbog čega i jesmo sada među hrvatskim trećeligašima - umjerenim je optimizmom Getoš najavio derbi 13. kola u kojemu je u posebnoj ulozi Jurica Pranjić. Iskusni stoper Zrinskog protekle je sezone nosio dres Belišća.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana