Regija
ANA I STJEPAN HULAK PROSLAVILI ZLATNI PIR

Uz dobre prijatelje do 50 godina braka
Objavljeno 8. studenog, 2018.
ĐURĐENOVAC - Supružnici Ana i Stjepan Hulak iz Đurđenovca proslavili su 50 godina braka. Obiteljsko i rodbinsko druženje održano je u Restoranu Ribnjak pokraj Našica. Prisjetili su se prvih trenutaka zajednička života, nepodopština svoje djece te su mlađima dali nekoliko savjeta kako ‘‘dogurati‘‘ do zlatnog pira. Supružnici Hulak ističu kako je za kvalitetan brak potrebno razumijevanje, obostrano poštovanje, iskrenost i ljubav.
- Da bi se to doživjelo treba voditi računa o zdravlju te imati uzajamnog razumijevanja. Sada uživamo u mirovini i u poslovima u vrtu i voćnjaku koje zajedno obavljamo. Imamo dobre prijatelje i kumove s kojima se često družimo uz smijeh i šale, a idemo i na plesnjake umirovljenika. Godine ne brojimo, pa se starosti ne bojimo – rekli su slavljenici.
Ana ima 70 godina, a Stjepan je četiri godine stariji. Oboje su rođeni u Jelisavcu, danas žive u Đurđenovcu. Ana je završila srednju kemijsku školu u Osijeku i kao tehničarka zaposlila se u laboratoriju u tadašnjem DIK-u Đurđenovac, dok je Stjepan kao elektrotehničar kratko radio u Elektroslavoniji u Osijeku, a do mirovine u našičkom pogonu HEP-a. U braku su dobili kćerku Nataliju (49) koja s obitelji živi u Slavonskom Brodu i sina Damira (46) koji sa suprugom i dvoje djece živi u Osijeku.
Ana i Stjepan imaju i četvero unučadi – Saru, Reu, Filipa i Tonija. Najsretniji su kada se za blagdane svi zajedno okupe, ali i kada unučad stigne na školske praznike u Đurđenovac. S.Fridl
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike