Dome slatki dome
LIFESTYLE PEKAČ KRUHA

Ispecite pravi domaći kruh s tvrdom koricom
Objavljeno 8. studenog, 2018.
Ručno stvaranje savršene tvrde kore zahtijeva žilavije tijesto, ali uz Croustinu nema potrebe da satima mijesite i oblikujete

Pečenje kruha kod kuće može doista probuditi osjetila: poznate arome koje ulaze u sve prostorije vašeg doma i podatan okus toplog netom pečenog kruha sigurno će oduševiti svakoga. Od jeseni 2018. pekari amateri mogu zadovoljiti svoju želju za teksturom i izdašnim zagrizom u autentični domaći kruh s tvrdom korom ispečen u njihovu domu zahvaljujući ‘‘Croustini‘‘ – Panasonicovu novom i inovativnom pekaču kruha.

Nastala na temelju tridesetogodišnjeg iskustva s inovacijama u pekačima, Croustina inspirira jednostavnu kulinarsku kreativnost kombinirajući tri inovacije u pečenju te omogućujući čak i najvećim amaterima pekarima da stvore ukusnu štrucu koja će svako kućanstvo pretvoriti u ‘‘stručnjake za koru‘‘. Pečenje za obiteljske ručkove i druženja ne može biti jednostavnije od Croustininih 18 praktičnih automatskih programa kojima se na dodir gumba može peći sve: od kolača, tijesta za pizzu i džemova do kruhova bez glutena.S kvalitetom, koja je u srcu Croustine, možete ukloniti i nepotrebne aditive, šećer i sol prisutne u kupovnim kruhovima tako da odaberete vlastite zdrave sastojke za krajnje svježe iskustvo kod kuće. Ručno stvaranje savršene tvrde kore zahtijeva žilavije tijesto, ali uz Croustinu nema potrebe da satima mijesite i oblikujete. Optimizirana oštrica za miješenje drži i rasteže tijesto dok se ono prima za ugrađena rebra posebno konstruirane ovalne posude za pečenje. To omogućuje dosljedne rezultate koji oponašaju proces miješenja vještih pekara, stvarajući hrskavu, mirisnu koru i optimalno iskustvo jedenja kruha.Kad se Croustina uključi, dva jedinstvena temperaturna senzora zajednički rade na tome da se tijesto diže dosljedno tijekom fermentacije.Croustina pametno koristi informacije obaju senzora da bi odabrala optimalan program za dizanje i odmaranje tijesta u svim okruženjima. Jedan senzor mjeri internu temperaturu pekača kruha, dok jedinstveni drugi senzor bilježi sobnu temperaturu okruženja. Bez obzira na to pečete li u vlažnoj ili suhoj klimi, možete biti sigurni u savršene rezultate pečenja.
Jasminka Knežević
Možda ste propustili...

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

Najčitanije iz rubrike