Novosti
IZMEĐU OSIJEKA I VUKOVARA POTRES MAGNITUDE 3,1 PO RICHTERU

U potresu nema štete ni stradalih
Objavljeno 6. studenog, 2018.
Seizmološka služba izvijestila je u utorak, 6. studenoga, kako je u jutarnjim satima, točnije u 1 sat i 32 minute zabilježila umjeren potres s epicentrom između Osijeka i Vukovara. Potres je bio magnitude 3,1 prema Richteru, a prema prvim informacijama epicentar se nalazio 36 kilometara od Osijeka - u blizini Klise. Državna uprava za zaštitu i spašavanje u Vukovaru objavila je u svom dnevnom izvješću informaciju o potresu te nam potvrdila kako je on zabilježen, no s područja koje oni pokrivaju nisu prispjeli pozivi građana koji su eventualno osjetili potres, ili prijavili materijalnu štetu.
Potres se, sudeći prema informacijama Županijskog centra Osijek, nešto jače osjetio na području Đakovštine, odakle su stizali pozivi uznemirenih građana. Državna uprava za zaštitu i spašavanje izvijestila je kako je zaprimila sedam dojava građana koji su osjetili potres.
- Nemamo za sada nikakvih dojava o učincima potresa, međutim, Županijski centar 112 zaprimio je nekoliko dojava građana s područja Đakovštine o podrhtavanju tla, a nekoliko njih je navodno čulo i nekakvu eksploziju. Što se tiče Županijskog centra Osijek, nije bilo nikakvih prijava štete, što su nam u redovitom javljanju potvrili i službenici Policijske uprave - poručuju iz Županijskog centra Osijek. I.Alilović
Možda ste propustili...

GRAĐANIMA ŽIDOVSKE VJEROISPOVIJESTI

Premijer čestitao Pesah

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SLAVI SE KRISTOVO USKRSNUĆE OD MRTVIH

Danas je Uskrs, najveći kršćanski blagdan

2

GRAĐANIMA ŽIDOVSKE VJEROISPOVIJESTI

Premijer čestitao Pesah

3

SLOVENIJA NASTAVLJA ZAVRŠENU PRIČU

Pahor će o špijunskoj aferi govoriti u svibnju i s predsjednicom RH