Ekonomija
MAISTRA ZAPOŠLJAVA

Razvoj karijere u najboljim hrvatskim hotelima
Objavljeno 5. studenog, 2018.

Maistra traži osobe s iskustvom u vođenju tima u odjelu hrane i pića što uključuje rad u nekim od najboljih restorana u Hrvatskoj te onih koji će se tek otvoriti u novom Grand Park Hotel Rovinj.

 

Dugogodišnjim investicijskim ciklusom vrijednim četiri milijarde kuna te strateškim partnerstvom Adris grupe i HUP-a Zagreb, Maistra je postala najveća nacionalna turistička tvrtka pozicionirana u rastućim i međunarodno prepoznatljivim odredištima – Rovinju, Vrsaru, Dubrovniku i Zagrebu. Svom Collection brandu koji objedinjava najbolje hrvatske hotele od idućeg proljeća pridodaje i Grand Park Hotel Rovinj. Ovaj će hotel zaposliti novih stotinjak zaposlenika. Među njima će biti i voditelji u jednom od najvažnijih segmenta ponude samog hotela, hrana i piće, s obzirom da će novi hotel imati šest restorana i barova.

 

Svi zainteresirani stručnjaci tog profila imaju priliku prijaviti se za radno mjesto već sada. Ukoliko zadovolje selekcijski postupak, postat će dio vrhunskog tima u kojem im se pruža mogućnost cjelogodišnjeg zaposlenja te nezamjenjivo iskustvo rada u profesionalnom, poticajnom i stručnom okruženju uz mogućnost daljnjeg napredovanja.

 

„Glavnina naših ugostiteljskih objekata unutar Maistra Collection branda posluje tijekom cijele godine pa govorimo o cjelogodišnjem zaposlenju. Prilika je to za intenzivan profesionalni i osobni razvoj naših zaposlenika. Riječ je o najvišoj razini kvalitete ponude i usluga koju pružamo gostima u svojim restoranima i barovima pa je logično da od svojih zaposlenika u tom dijelu poslovanja imamo visoka očekivanja i kontinuiramo ulažemo i njihovo daljnje usavršavanje. Provodimo edukacije iz područja sommelierstva, educiramo bariste, barmene, organiziramo master classove s vrhunskim svjetskim kuharima… Najboljima nudimo mogućnost dodatnog osposobljavanja u suradnji sa École hôtelière de Lausanne kao i stipendije za École Ritz Escoffier“, objašnjava Tina Turk Lupieri, direktorica Sektora ljudskih potencijala u Maistri.

 

Važno je spomenuti da iako najveći broj Maistrinih zaposlenika dolazi iz Istre, sve je veći broj zaposlenika iz ostalih dijelova Hrvatske pa čak i inozemstva. Maistra organizira i plaća smještaj svim zaposlenicima kojima je isti potreban, osigurava dva topla obroka te naknadu za prijevoz na posao. Isplaćuju se i dodaci na plaću, odnosno regres za godišnji odmor, božićnica, jubilarna nagrada i solidarna pomoć.

 

Ako imate najmanje pet godina radnog iskustva u hotelima kategorije pet zvjezdica na pozicijama voditelja tima ili odjela, javite se  do 19. studenoga na posao.maistra.com

Možda ste propustili...

PROGNOZE TRANSFORMACIJA KRIZE SE NIŽU JEDNA ZA DRUGOM I NE NAZIRE IM SE KRAJ

Zašto će se neke tvrtke u idućih šest godina ili spasiti ili uništiti?

KUPCIMA NA RASPOLAGANJU VIŠE OD 65.000 PROIZVODA U OSAM PRODAJNIH KATEGORIJA

U PEVEX-u 15 % popusta na sve cijene

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROGNOZE TRANSFORMACIJA KRIZE SE NIŽU JEDNA ZA DRUGOM I NE NAZIRE IM SE KRAJ

Zašto će se neke tvrtke u idućih šest godina ili spasiti ili uništiti?

2

HRVOJE STOJIĆ, EKONOMSKI ANALITIČAR HUP-A

Turisti u Hrvatskoj troše oko 150 eura dnevno, u Italiji i Španjolskoj prosječno 250, a u Francuskoj 550

3

NA KOCKI IM JE KONKURENTNOST I RAST

Europske banke zahtijevaju status strateškog sektora