Regija
OPĆINA SOPJE

Uskoro asfaltom do izletišta na Dravi
Objavljeno 3. studenog, 2018.

SOPJE
Načelnik Općine Sopje Berislav Androš potpisao je u ime Općine kao investitora ugovor o rekonstrukciji nerazvrstane ceste Sopje – Drava s predstavnicima tvrtke Karašica-Vučica d.d. kao izvođačem radova.
Riječ je o projektu vrijednom 2.060.556,75 kuna, koji je odobren na natječaju u okviru Mjere 7 „Temeljne usluge i obnova sela i obnova sela u ruralnim područjima“ Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014.-2020.
- Ovim projektom, koji je Općina Sopje prijavila u suradnji s Agencijom za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije VIDRA, modernizirat će se cesta koja vodi od mjesta Sopje do rijeke Drave, odnosno do poznatog izletišta mještana sopjanskoga kraja, pa i stanovnika cijele Virovitičko-podravske županije, pojasnio je načelnik Androš.
Na inicijativu vijećnika Mirka Jelineka, prošloga tjedna obavljena je rekonstrukcija zvona i gradnja elektronike u kapelici u Grabiću, a rebalans općinskog proračuna, usvojen na posljednjoj sjednici Općinskoga vijeća Sopja, omogućit će da se do kraja ove godine odrade još neki projekti. – Planiramo izgraditi  nogostup u Nazorovoj ulici u Sopju i cestu u naselju Gornje Predrijevo kod mjesnog hipodroma Majde, asfaltirati put pored groblja u Vaškoj, obaviti prokop i zacjevljenje kanala na parceli budućega dječjeg vrtića u Sopju te nekoliko drugih, manjih zahvata, rekao je načelnik Općine Sopje Berislav Androš.
Petar Žarković

Možda ste propustili...

DRŽAVNA GEODETSKA UPRAVA PROVODI KATASTARSKU IZMJERU ZA DIO K. O. SEMELJCI

Utvrđuju se međe i ispravlja vlasništvo

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO

Miholjački su košarkaši prvaci

U INDUSTRIJSKOJ ZONI STRIZIVOJNE

Kvadrat euro, razlika do realne cijene de minimis

Najčitanije iz rubrike