Regija
SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM STIŽU U POŽEGU

"Okusi jeseni" i krštenje mošta
Objavljeno 3. studenog, 2018.
POŽEGA
Manifestacija "Okusi jeseni", koja se ove subote, 3. studenoga, održava u Požegi te osvrt na Dane hrvatskog turizma bili su teme konferencije za novinare koju su održali gradonačelnik Požege Darko Puljašić i direktorica Turističkog ureda TZ-a Požege Silvija Podoljak. "Slavonija je na Danima turizma 2018. napravila ni manje ni više nego čudo! Naravno, kao Požežani odmah smo iskazali zainteresiranost za posjetitelje u okviru cikloturizma", rekao je gradonačelnik Puljašić, a Silvija Podoljak podsjetila da je videouradak Tehničke i Obrtničke škole Požega “15000 slika iz srca Slavonije” dobio nagradu za najbolji projekt za promociju strukovnih škola u turizmu.
Najavljena je manifestacija "Okusi jeseni". "Treća je godina kako smo objedinili priču Martinja, Kestenijade i Bučijade u jednu manifestaciju i sve se više pokazuje koliko je to bilo važno. ‘Okusi jeseni‘ u Požegi donose sve više okusa iz cijele Slavonije pa ćemo tako imati proizvođače iz cijele Slavonije, Baranje i Srijema", najavila je Podoljak.
U 11 sati održat će se obred krštenja mošta, a pripremljen je i prigodan zabavni program uz nastup TS-a Zlatna dolina. U 10 sati ispred zgrade Gradskog muzeja krenut će redoviti obilazak grada uz licenciranog turističkog vodiča za sve zainteresirane građane i posjetitelje. AGM Kruna
 
Možda ste propustili...

BUŠETINA NE ZABORAVLJA SVOJE HEROJE

Spomenik Vrbančiću, Briševcu i Kovačiću

U ŽUPNOJ CRKVI SV. ANTUNA PADOVANSKOGA

Božja pobjeda u Našicama

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RJEŠENJE DUGOGODIŠNJIH PROBLEMA U ŠEĆERANI

Postaju vlasnici zemljišta na kojemu su im stanovi

2

IZRAĐUJU UKRASNE SAPUNČIĆE

Kich Sapunich postao prepoznatljivi vinkovački brend

3

“VUKOVAR TO SMO MI”

Istrčali 90 km između Našica i grada heroja