TvObzor
FILMOVI U STUDENOME NA NOVOJ TV

Vrhunski akcijski naslovi za hladne jesenske dane
Objavljeno 2. studenog, 2018.
Johnny Depp, Katherine Heigl, Ben Affleck, Jennifer Aniston, Channing Tatum, Jamie Foxx, Mark Wahlberg, Drew Barrymore, Tom Cruise i Kevin Costner samo su neki od glumaca čija će ostvarenja u studenome moći pratiti gledatelji Nove TV

Uz najbolji domaći program, Nova TV je i za sljedeći mjesec za svoje gledatelje pripremila i vrhunske filmske poslastice. Svi su gledatelji pozvani na nevjerojatno televizijsko iskustvo uz odabrane filmske naslove i TV premijere, koji će nas zagrijati u hladnim jesenskim danima ispred nas. U studenom će gledatelji imati priliku vidjeti TV premijeru spektakularnog akcijskog filma s Benom Affleckom, Henryjem Cavillom i Jeremyjem Ironsom, “Batman vs. Superman: Zora pravde”, u kojem se Batman i Superman sukobljavaju zbog različitih filozofija u vezi s vrstom junaštva potrebnim da se zaštiti svijet. Ipak, dvojac je ubrzo prisiljen suočiti se s još većom prijetnjom, koju je stvorio opaki miljarder Lex Luthor. Sada, kad su Batman i Superman u sukobu, raste nova prijetnja, čovječanstvu prijeti veća opasnost od bilo koje s kojom je dosad bilo suočeno.

Originalni krimići i napeti trileri
Gledatelji će uživati i u TV premijeri neobičnog i originalnog krimića “Skrivena mana”, rađenog prema istoimenom romanu Thomasa Pynchona, s Joaquinom Phoenixom u ulozi detektiva Larryja Sportella, kojem se javlja bivša djevojka s pričom da supruga i dečko njezina bogatog ljubavnika planiraju njegovu otmicu. U ulozi gangstera irskih korijena gledatelji će vidjeti popularnog Johnnyja Deppa u TV premijeri krimifilma “Crna misa”. Gangster Bulger, koji je više od 20 godina igrao dvostruku igru kao jedan od najvećih američkih kriminalaca, uživao je sigurnost i potporu prijatelja iz djetinjstva, najvažnije osobe bostonskog FBI-a. Njihov prljavi dogovor, prema kojem je Bulger postao FBI-ev doušnik, omogućio mu je da učvrsti svoju moć, no i da s vremenom postane FBI-ev najveći neprijatelj i provede 16 godina na listi najtraženijih zločinaca.Gledatelji Nove TV već su se naviknuli na najbolje akcijske filmove, a u studenom će moći vidjeti film “Misija: Bijela kuća” s Channingom Tatumom, koji vodi kćer u obilazak Bijele kuće, koju upravo u vrijeme njihova razgledanja napadaju pripadnici paravojne skupine, a on će morati dati sve od sebe da spasi život američkog predsjednika, ali i odvede kćer na sigurno. Nova TV svojim gledateljima u studenome donosi i film “13 sati: Tajni vojnici Benghazija”, snimljen prema istinitoj priči o terorističkom napadu na američki konzulat u Libiji 11. rujna 2012., pri kojemu je život izgubilo šestero sigurnosnih službenika, uključujući američkog ambasadora Cristophera Stevensa.Akcijski film “Bijes Titana” donosi priču o bogovima koji su opasno oslabljeni manjkom ljudske odanosti i gube kontrolu nad zatočenim Titanima i njihovim divljim vođom Kronosom. Had i Posejdon odavno su svrgnuli moćnog oca i ostavili ga da trune u ponoru Tartarusa, tamnice duboko u podzemlju. Kad Had i Zeusov božanski sin Ares sklope dogovor s Kronosom o zarobljavanju Zeusa, Perzej se ne može othrvati vlastitoj naravi.Kad ga okrive za terorističko bombardiranje Kremlja, vlada SAD-a odriče se Ethana Hunta, kojeg u filmu “Nemoguća misija: Protokol duh” igra Tom Cruise, a istovremeno predsjednik pokreće “Protokol duh”. Bez ikakvih resursa i potpore, Ethan mora očistiti ljagu s imena svoje agencije i spriječiti novi napad. Stvari se još više zakompliciraju kad je Ethan prisiljen krenuti u tu misiju s timom IMF-ovih odmetnika čiji mu osobni motivi nisu do kraja poznati.Film “Ubojiti virus” s Jean-Claudeom Van Dammeom donosi napetu priču u kojoj je NATO-ov operativac Jacques Kristoff na svoj rođendan poslan u akciju u kojoj mora naći Galinu Konstantin, koja je pobjegla s iznimno vrijednim i opasnim teretom. Gledatelji Nove TV vidjet će i odličan film nastao prema popularnoj franšizi, “Gas do daske 3”, koji donosi priču u kojoj glavnu ulogu igraju dobro poznati Chris Tucker i Jackie Chan. Neobični dvojac odlazi u Grad Svjetlosti da zaustavi globalnu zločinačku urotu i spasi život stare prijateljice, sad odrasle kćeri veleposlanika Hana, Soo Yung.
Romantične komedije za
cijelu obitelj
U krimifilmu “Teret krivnje” s Dominicom Cooperom i Samuelom L. Jacksonom u glavnim ulogama gledatelji će vidjeti priču o uspješnom odvjetniku Mitchu Brocktonu, koji izazove nesreću, pobjegne s mjesta zločina i za sobom ostavi žrtvu. Clinton Davis nađen je uz stradalu osobu i okrivljen za zločin. Mitch brani Clintona na sudu i odluči podmetnuti dokaze kako bi oslobodio svog klijenta. Clinton je ubrzo pušten na slobodu.Ljubitelji drame doći će na svoje jer Nova TV donosi i film “Istina o Emanuel” s Jessicom Biel i Kayom Scodelario u glavnim ulogama. Film “Gola istina”, s Katherine Heigl u ulozi producentice jutarnjeg televizijskog showa koja je nevoljko upletena u niz testova šovinističkog voditelja showa koji pokušava dokazati svoje teorije o vezama i pomoći joj da pronađe svoju ljubav, osvojio je nagradu BMI Film Music i još tri nominacije, a u studenom će ga moći pratiti gledatelji Nove TV.Drama “Crno ili bijelo” s Kevinom Costnerom u glavnoj ulozi priča je o djedu koji se nađe u situaciji da se mora skrbiti o svojoj voljenoj unuci.Adama Sandlera i Drew Barrymore gledatelji će pratiti u romantičnoj komediji “Obiteljski kaos” kao dvoje samohranih roditelja koji odlaze na prvi spoj, što završi katastrofalno, pa se oboje složi oko jednoga: više se nikad ne žele vidjeti.Romantična drama “Zavjet ljubavi” ispričat će priču o mladom bračnom paru koji doživi tešku prometnu nesreću nakon koje djevojka pada u komu. Kad se oporavi, postane jasno da je u nesreći izgubila pamćenje, pa on odluči ponovno osvojiti njezino srce. U urnebesnoj komediji “Kako se riješiti šefa 2” Nicku, Daleu i Kurtu dosta je tuđeg šefovanja, pa odluče postati sami svoji šefovi i pokrenuti vlastitu tvrtku. Međutim, naiđu na prepreku kad ih prevari lukavi ulagač. Gledatelje će sasvim sigurno nasmijati i komedija “Tatica se vratio”, u kojoj očuh Brad, kojeg igra Will Ferrell, želi da ga njegova pastorčad voli i tretira kao oca. Sve ide dobro dok se iznenada ne pojavi njihov biološki otac, kojeg igra Mark Wahlberg, a onda se sve okrene naopako. ()
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata