Dome slatki dome
LIFESTYLE ČIŠĆENJE DOMA

Vrlo jednostavno do vrećica za usisavač
Objavljeno 31. listopada, 2018.
Kupnja vrećica za usisavač zna biti zamoran zadatak, no uz dobar web-shop i kupnju online, ovo može biti perolak posao

Kupnja vrećica za usisavač zna biti zamoran zadatak, no uz dobar web-shop, lako i intuitivno snalaženje te kupnju online, ovo može biti perolak posao. Pogledamo li tržište usisavača uočit ćemo stotine, pa možda i tisuće raznih modela. Od jednog proizvođača ponuda može biti velika i nekoliko desetaka modela, dodajmo k tomu broj od gotovo stotinu brendova i naša tvrdnja lako se opravdava. I kao da nije dovoljna činjenica kako se prilično teško snaći u kupnji usisavača, prava borba tek slijedi kupnjom vrećica za usisavač. Stotine raznih modela, a k tomu i gotovo svaki od njih, koristi svoj tip vrećice za usisavač. Uvjereni smo da nema onoga koji bar jednom nije izgubio živce pri kupnji vrećica za usisavač. Situacija je još možda i laka dok imate model koji je donekle aktualan, ili novijeg datuma, no čim uređaj nestane s polica trgovine, često nastaje problem s vrećicama. Trgovinama je vrlo teško vrećice držati u ponudi, jer bi za prodaju i izlaganje istih bila potrebna velika površina prodajnog prostora. Zato često u trgovini pronalazimo samo nekoliko različitih vrećica za najčešće, ili najnovije modele, i to je uglavnom to. Svi smo do sada tako bili osuđeni na obilazak specijaliziranih trgovina, još k tome ako imamo tu sreću da nam je trgovina u blizini, ili jednostavno na kupnju onog što se nudi, prekrajanje, ugradnju neadekvatnih modela, itd. Sigurni smo da svatko ima svoju priču. No, blagodat online poslovanje okrznulo je i ovaj toliko uzak, a toliko zbunjujući segment. Trgovina Vinter-promet nudi izbor gotovo svih vrećica za usisavače, njihov lak pronalazak i kupnju online. Toliko jednostavno i vrećice poštom stižu na adresu.

Vinter-promet nudi vrećice za gotovo sve modele. Dovoljno je izabrati brand i model te vidjeti koja nam se vrećica nudi i po kojoj cijeni. Vrećice su izrađene vrlo kvalitetno od dvostrukog filtarskog papira. Kao takve vrećice ispunjavaju sve norme o filtraciji (ISO 9001 certifikat), a uz to i trajat će dugo. Stoga, tražite li vrećice za usisavač, prekinite gubiti vrijeme i kliknite na http://www.vinter-promet.hr.
Marin režić
Dva puta tjedno
Većina ljudi usisavač u ruke primi jednom na tjedan, što je nekakav minimum u održavanju doma čistim. Prije usisavanja obvezno treba obrisati prašinu kako se ona ne bi raspršivala, a idealno bi bilo usisati dom dva puta tjedno. Ako u stanu imate ljubimce i malu djecu tada je zapravo potrebno usisavati svaki dan - bar letimično prijeći prostoriju koja se najčešće koristi. Usisati se može i paučina koja možda visi, ali i područja ispod kreveta i iza ormara. Također usisavati treba i sam namještaj – kauč, fotelju, stolac...
Najčitanije iz rubrike