Dome slatki dome
PROFI BAUCENTAR U ĐAKOVU

Otvoren Semmelrock izložbeni vrt opločnika i betonske galanterije
Objavljeno 25. listopada, 2018.
U prodajnom centru Profi baucentra u Đakovu u petak, 12. listopada u nazočnosti brojnih uzvanika službeno je predstavljen izložbeno-prodajni vrt opločnika i betonske galanterije Semmelrock. Ovo je prvi ovakav projekt u Slavoniji, a kupci od sada mogu doista uživati u kupnji proizvoda za uređenje dvorišta, vrtova i ostalih vanjskih površina. Otvorenjem izložbeno-prodajnog vrta, tvrtke Profi baucentar i Semmelrock osigurale su jedinstvenu prezentaciju ponude spomenutih proizvoda, a kupcima potpuni doživljaj koji će im itekako olakšati najbolji odabir za svaki projekt.
Okućnica je mjesto svakodnevnog boravka na otvorenom, mjesto na kojem se odmarate i opuštate, družite s članovima obitelji i prijateljima, osobito za vrijeme toplijih dana. Stoga je važno da dvorište i vrt uredite prema svojoj mjeri, da odaberete kombinaciju opločnika, ploča i ostalih elemenata koji će se idealno uklopiti i pridonijeti ljepoti vašeg okoliša.
Različite boje, oblici, formati, dizajn opločnika i ostalih elemenata za vanjsko uređenje kupce često dovode u dvojbu što odabrati. U izložbeno-prodajnom vrtu Profi baucentar Semmelrock opločnici su kupcima vizualno približeni i vrlo lako će prepoznati svoje favorite.
Vrt nudi brojne ideje za uređenje te primjere načina slaganja opločnika i primjene palisada, zidića, stepenica, stupova, cvjetnjaka te ostale betonske galanterije za uređenje vanjskog prostora. Zahvaljujući bogatoj ponudi i jedinstvenoj prezentaciji kupnja u Profi baucentru je od sada pravi užitak. Jednostavno ćete odabrati proizvode koji će zadovoljiti vaš stil, funkcionalnost s obzirom na područje primjene i željenu cijenu. Prošetajte, pogledajte, opipajte, doživite – tek tada možete donijeti najbolju odluku o kupnji.
Detaljnije informacije pronađite na www.profibaucentar.hr
Jasminka Knežević
Najčitanije iz rubrike