Crna kronika
U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

Policija zaustavila 44 pijana vozača
Objavljeno 22. listopada, 2018.
Od petka do nedjelje policija je u Osječko-baranjskoj županiji zatekla 44 pijana vozača. Njih 38 vozilo je automobil, a zaustavljeno je i pet pijanih biciklista te jedan vozač kamiona. Najveća prisutnost alkohola u krvi, od 2,75 promila, evidentirana je u petak u 13.55 sati u Biševskoj ulici u Osijeku 53-godišnjem vozaču bicikla. Istoga dana policajci su na Sjenjaku u 23.38 sati zaustavili auto koji je vozio 80-godišnjak. On je u krvi imao 1,52 promila alkohola. Vremešni vozač morao je na triježnjenje.
U Gackoj ulici u Osijeku u subotu, u 5.10 sati, prometni su policajci zaustavili automobil koji je vozio 48-godišnjak, koji je u krvi imao 1,58 promila alkohola. Pijani vozač zaustavljen je i u Bizovcu. U 2.30 sati u nedjelju zaustavljen je 42-godišnji vozač auta koji je imao 1,62 promila alkohola. Gotovo u isto vrijeme, ali u Našicama, policajci su zaustavili auto koji je s 1,63 promila alkohola u krvi vozio 29-godišnjak. Noćnoj pijanoj vožnji odao se i 32-godišnjak kojeg su u nedjelju u 3 sata zatekli policajci u Firingerovoj ulici u Osijeku, a koji je u krvi imao 1,70 promila alkohola. Nekoliko minuta kasnije na istoj lokaciji alkotest nije prošao ni 21-godišnjak. Na triježnjenju je završio i 49-godišnjak koji je s 1,46 promila alkohola u krvi zaustavljen u Trpimirovoj ulici.
Pijana vožnja u Martinu kod Našica rezultirala je ozljeđivanjem dviju osoba, vozača i suvozača. Vozač je imao 1,81 promil alkohola u krvi.M.Bu.
Možda ste propustili...

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

Najčitanije iz rubrike