Autoglas
NAJVIŠI STANDARD

Prvi Ford Store otvorio vrata u Hrvatskoj
Objavljeno 23. listopada, 2018.
Budući kupci i partneri mogu pogledati najnovije Ford modele, a od ove godine Ford Store nalazi se u Zagrebu na adresi Ljubljanska avenija 4 i uređen je prema najvišim svjetskim standardima. Ford Store predstavlja novi koncept Ford zastupništva prema najnovijim globalnim Ford standardima koji se na području Europe tek počinju primjenjivati. Najbolja i najveća ponuda u glavnim gradskim središtima u vidu cijelog niza Fordovih proizvoda i usluga je ono što čini koncept Ford Store.
Ford Store pruža klijentima opušteno maloprodajno okruženje uz niz lako dostupnih zona jednostavnih za razumijevanje koje su dizajnirane tako da kupac ima kontrolu. Napredne digitalne tehnologije koriste jedinstvene digitalne alate kako bi se informiralo kupce i kako bi njihovo iskustvo bilo uzbudljivo i ugodno. U Ford Storeu kupcima se pruža nova dimenzija iskustva kupnje koja im omogućuje pravovremene informacije, a ponajviše da se aktivno uključe u proces prodaje.
Ostali centri Ford mreže također će se ili se već uređuju prema novim standardima i u skladu s novim vizualnim identitetom – Ford Premium standardom. Usklađenost s novim standardima, što ne uključuje iskorak samo u vizualnom nego i u smislu podizanja kvalitete svih usluga ovlaštenih centara edukacijom cjelokupnog osoblja zaposlenog u mreži, zahtijeva ulaganje od minimalno 10 milijuna kuna s očekivanim završetkom prilagodbe najkasnije do početka jeseni 2019.M.P.