Mozaik
KUD "LJESKOVAC", VINKOVAČKO NOVO SELO

Uspomena na Tomislava Mihina
Objavljeno 23. listopada, 2018.
U sportskoj dvorani Osnovne škole Bartola Kašića u Vinkovcima održan je 5. Memorijal ‘‘Tomislav Mihin‘‘, u organizaciji Kulturno-umjetničkog društva ‘‘Ljeskovac‘‘, Vinkovačko Novo Selo. Tomislav Mihin bio je član Kulturno-umjetničkog društva ‘‘Ljeskovac‘‘, Vinkovačko Novo Selo, voditelj tamburaškog orkestra, pjevao je u Zboru mladih Župe Bezgrešnog Srca Marijina, Vinkovačko Novo Selo te bio aktivni nogometaš. Memorijal je prigodnim riječima otvorio vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić, a sve je uvodno pozdravio Igor Banovac, izaslanik župana Vukovarsko-srijemske županije.
- Ovaj memorijal nešto je lijepo što nas okuplja u čuvanju uspomene na jednog mladog čovjeka na način koji je i on volio, uz folklor, uz pjesmu i ples, koji se njeguju ovdje, u Novom Selu, ali isto tako i uz ono što nam mogu prikazati naši prijatelji koji dolaze na Memorijal - rekao je Ivan Bosančić. Prema riječima Dragana Šarčevića, predsjednika Kulturno-umjetničkog društva ‘‘Ljeskovac‘‘ Vinkovačko Novo Selo, Memorijalom se čuva uspomena na prerano izgubljenog Tomislava, a u tome im se svake godine rado pridružuju njihovi prijatelji.
Na ovogodišnjem Memorijalu nastupili su: HKUD Korenica, HKUD Harkanovci, KUD Izvor, Ženska klapa Certissa iz Đakova, Ženska folklorna skupina Bocanjevčanke, Dječji crkveni zbor i Bend Online. M.Kokaj
Možda ste propustili...

POPULARNA SARAJEVSKA GRUPA

Zabranjeno pušenje rasplesalo Osijek

HRT: PODRŠKA BABY LASAGNI U PET HRVATSKIH GRADOVA

I Osijek je zaplesao na "Rim tim tagi dim"

Najčitanije iz rubrike