Regija
UDRUZI OSOBA S INVALIDITETOM

Grawe volonteri
uredili prostorije
Objavljeno 20. listopada, 2018.

SLATINA
Djelatnici osiguravajućeg društva Grawe Hrvatska, poslovnice u Slatini i Našicama, organizirali su akciju uređenja prostorija u Centru nevladinih organizacija u Slatini koje za svoje aktivnosti koristi Udruga osoba s invaliditetom Slatina.
Sve više djelatnika tvrtke, naime, sudjeluje u volonterskim akcijama pa oni kao „Grawe volonteri“ svake godine pomažu najosjetljivijim skupinama u svojim lokalnim zajednicama. Za vrijeme svoga radnog vremena oni dobrovoljno uređuju i čiste prostorije i okoliš udruga ili ustanova te prirodnih lokaliteta po cijeloj Hrvatskoj. Djeluju pod geslom „Ponosno volontiramo“, jer su prepoznali značenje volontiranja i njegove dobrobiti za pojedince i zajednicu.
Kao dugogodišnjem klijentu s kojim ima odličnu suradnju, tvrtka Grawe Hrvatska željela je pomoći Udruzi osoba s invaliditetom, koja okuplja više od 350 korisnika, nabavom potrebnog materijala te bojanjem zidova i vanjske stolarije osigurati ljepši i kvalitetniji prostor za rad. Hvale vrijednu akciju Grawe volontera, koji su svojim sredstvima i osobnim doprinosom pomogli osvježiti prostorije za korisnike Udruge osoba s invaliditetom pozdravio je gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić, koji je bio u radnom posjetu udruzi.
Na zajedničkom druženju po završetku radova predsjednica udruge Dijana Zelenka zahvalila se Grawe volonterima što su prostor koji koriste učinili ugodnijim i ljepšim.P.Žarković

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike