Osijek
UOČI ZIME U NEMETIN STIGLE NOVE KUĆICE

HNS-ovci donirali hranu i
potrepštine osječkom Azilu
Objavljeno 20. listopada, 2018.

Članovi ogranka HNS-a Donji grad tijekom cijelog proteklog tjedna na štandu kod Dome prikupljali su hranu, deke i posteljinu za pse smještene u Azilu u Nemetinu, kao i sve ono što može volonterima pomoći da kućice četveronožnih stanovnika prirede za zimu. Potaknuta inicijativom kolega iz ogranka HNS Donji grad, u akciju se uključila cijela Podružnica HNS-a, a finale akcije bilo je subotnje okupljanje u Nemetinu, a kako bi volonterima osječkog Azila uručili donaciju u hrani i potrepštinama. Uručenje donacije predvodila je Žana Gamoš, predsjednica Podružnice HNS-a Osijek i zamjenica gradonačelnika Grada Osijeka.
- Budući da pratimo rad udruge Pobjede i ovo nam nije prvi posjet Azilu, odlučili smo iznenaditi vrijedne volontere Azila i danas im pokloniti nekoliko kućica i veliku balu slame koja će pomoći da kućice u Azilu i ove zime budu tople za četveronožne stanovnike, kometirala je Žana Gamoš, koja je i sama ponosna vlasnica psa udomljenog baš iz osječkog Azila.
Nakon uručenja donacije, volonteri Udruge Pobjede poveli su HNS-ovce u obilazak Azila i detaljnije im ispričali o radu Udruge te o izazovima s kojima se susreću. Posjet Azilu završio je na najljepši mogući način, šetnjom s kerovcima, kako ih volonteri od milja zovu, kroz šumu do Drave. N.Z.Eberhard

Možda ste propustili...

PETAK I SUBOTA

Pomozite, darujte krv

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

DJELATNICI VODOVODA SU NA TERENU

Nastavak ispiranja mreže hidranata

Najčitanije iz rubrike