Sport
RUKOMETNE LIGE

Spačva Vinkovci gostuje u Sesvetama
Objavljeno 20. listopada, 2018.
U Premijer ligi ovaj je vikend na rasporedu 5. prvenstveno kolo, a rukometaši vinkovačke Spačve gostovat će u subotu (19 sati) u Sesvetama kod istoimenog domaćina. Vinkovčani će pokušati upisati i treću uzastopnu prvenstvenu pobjedu, te se time izjednačiti sa Sesvećanima, koji su do sada upisali tri pobjede i samo jedan poraz. Vodeći dvojac, Umag i Dubrava, maksimalan će učinak nastojati produžiti na gostovanju kod Rudara, odnosno na svom parketu protiv Poreča. U preostalim dvobojima sastaju se Varaždin 1930 - Gorica i Rudar Labin - Zamet.
U 6. kolu Prve HRL "sjever" rukometaši Osijeka u subotu (18 sati) u dvorani Zrinjevac dočekuju Medveščak Zg. U isto vrijeme Viro Virovitica ugostit će Borovo, a sat vremena kasnije Đakovo će biti domaćin vodećem KTC-u. U ostalim susretima sastaju se Bjelovar - Moslavina, Maksimir Pastela - PPD Zagreb 2 i Prelog - Ivanić.
U 4. kolu Druge HRL za rukometašice Olimpija u nedjelju (19.30) gostuje kod Koke 2, a Baranja BM dočekuje Đurđevac (18). Ostali parovi: Zelina - Brod, Podravka Lino - Garešnica, Tvin Virovitica - Multinorm Cerna, Bjelovar 2 - Đakovo. G.R.
Goran Roguljić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike