Sport
ODBOJKA

Osječki ligaši otišli put Kvarnera
Objavljeno 20. listopada, 2018.
Odbojkaši Murse-Osijek trenutačno su vodeći u Superligi. Za to su zaslužne dvije domaće pobjede u uvodu sezone, ali sada je na redu i prvo gostovanje. Osječane u subotu (17) čeka Rijeka, koja je također neporažena, ali s bodom manje. Stoga, riječ je svakako o derbiju 3. kola, u kojemu još igraju: Centrometal - Rovinj, Mladost (Z) - Sisak i Mladost Ribola Kaštela - Split.
U elitnom društvu odbojkašica, Enna Vukovar će i u trećoj utakmici zaredom pokušati nešto osvojiti (3+1 dosad), a čeka ih gostovanje kod Marina Kaštela. Preostali parovi su: Poreč - Kaštela Cemex, Rijeka CO - Mladost (Z) i Olimpik - Brda.
Na parket riječke dvarane Mladost istrčat će u subotu (19.15 sati) i odbojkašice Osijeka u sklopu 3. kola Prve lige. Osječki ligaši tako će zajedno put Kvarnera, na prva gostovanja sezone. Igračice Miroslava Đekića dvije prethodne runde uspješno su odradile na svom terenu, gdje je osvojeno pet bodova, pa nije isključeno da se i na premijernom gostovanju nešto ulovi. Prigoda je dobra, jer Drenova je dosad praznog konta. Neka se Osječanke potrude da tako i ostane. Nova Gradiška u nedjelju (17) dočekuje Kostrenu, a prestali parovi su: Zadar - Split i Azena Velika Gorica - Dinamo. N.B.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

2

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku